Status nu med en krykke

Status med en krykke

Ivalo optog denne lille film af Fjolle og jeg i denne uge. Vi sad i solen bag Lindevangs Kirken, og jeg fik lyst til at gå lidt udenfor min matrikel. Jeg har trænet så meget gang oppe på min tagterrasse. Mine naboer har set mig i kørestol fræse afsted, på to krykker vakle afsted og nu på en krykke prøvende at holde balancen afsted…

Her er jeg nu.

Når krykken smides

Jeg ved ikke, hvornår jeg bliver (og er) klar til at smide min krykke. Den hjælper mig med at holde balancen, den aflaster trykket på knæene og den giver psykisk støtte (jeg ville bare ønske, at den var rød eller lilla …)

Jeg flytter mig hver dag med den ved min side. Så går jeg pludselig forlæns ned af trappen (et trin af gangen). I starten da jeg gik på trapper, bakkede jeg ned – helt langsomt.

Jeg tager et trin skiftevis op af trappen, og det er også kæmpe fremgang.

Jeg vander blomster med vandkanden i den ene arm – og med krykken i den anden. Jeg laver dagligdagsting i hjemmet på en krykke, fremfor i kørestol.

Næste TRIN er, at gå på gaden med Fjolle uden min scooter. Det er jeg spændt på. Jeg ved ikke, hvornår det er muligt, men jeg glæder mig så meget til atter at kunne GÅ MED HAM…

Når jeg har gået med ham uden for matriklen, har scooteren altid været med os. Jeg har rejst mig fra el-scooteren og tøffet rundt med en krykke og Fjolle på græs – med og uden sko…

SÅ her er jeg lige nu, og jeg flytter mig hver dag – bare en lille smule – men en dag er den lille smule langt nok – og så går jeg med Fjolle igen …

PS: Jeg har lavet dette blogindlæg, da jeg har fået mails fra søde følgere, der ikke har hverken Instagram og Facebook, og de ville gerne se en video med min status lige nu – efter mange måneder i kørestol.

1 Comment
  1. Åh så dejligt for dig efter din lange kamp, håber du snart kan smide den sidste krykke:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.