Stella McCartney STELLA Peony parfume

Stella McCartney STELLA Peony

Reklame

Stella McCartney STELLA Peony parfume

Oppe ved Stine i Frederiksberg Centret så jeg den. Åh, og I ved, hvordan jeg har det med Stella McCartney. Hun er min heltinde – Stella. Jeg har ejet alle hendes parfumer, sågar cremeparfumen i Stella in two.

Synes I ikke, at den er smuk? Så skal I glæde jer endnu mere til at dufte den…

Stella McCartney Peony

Stella Peony er den perfekte duft til den klassiske Stella-kvinde. Hende, der er optimistisk og elsker det rene, det fine og lækre look. Den røde flakon er så fræk og lækker, og det flotte sorte låg med et touch af guld fuldender parfumen. Jeg elsker farven. Den er jo skabt til mig. Hindbær/Koral-rød er min yndlingsfarve. Falabella tasken i koral-farvet er min drømme Falabella-taske…

#STELLAPeony

Noterne

Top Noter: Mandarin, Freesia, Lotusblomst.
Hjerte Noter: Rose, Pink Pæon, Geranium, Sort Peber.
Bund Noter: Amber, Patchouli, Cedertræ.

Falabella, Stella, Parfume, Fashion

I 2006

I 2006 kom Stella In two-parfumen. Lad os kalde den for den første PEONY/pæon duft fra Stella McCartney – den originale kunne man sige.

Dét år betyder alt for mig. Det var nemlig året, da jeg kom op at gå igen. Jeg gik min første tur på 500 meter med Blop dengang. I gave af Jan fik jeg Stella in two-parfumen, da han kom fra job – den dag. Derfor elsker jeg den parfume. Jeg anede ikke, at parfumen (der er den “forgænger” var kommet, men så flakonen i The Touch i Frederiksberg Centret, og fik en prøve. Den nye minder om den gamle jovel, men den er federe – har mere kant – mere træagtig varm synes jeg – og en meget flottere flakon. Jeg fik en prøve, og jeg håber, at den parfume finder mig en dag – med alle de gode minder jeg har fra den gamle parfume – kan jeg sagtens se det for mig, at jeg skaber nye minder med Stella McCartney Peony – den nye…

Jeg ville lige dele dette med jer, så I kan gå ud i butikkerne nu og dufte til den – find en prøve – og se hvad I synes, om den også kan skabe gode minder hos jer.

Møs fra Ibbe

Stella in two 2006
3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>