TOP TI RÅD TIL SMUKKE VIPPER, bruger du din mascara rigtigt?

IMG_8633

TOP TI RÅD TIL TIL SMUKKE VIPPER

Bruger du din mascara rigtigt?
 1. Bruger du din mascara hver dag, skal du sørge for at skifte den hver tredje måned, fordi beholderen bliver fyldt med klamme bakterier der kan genere dine øjne. Hvis du har en mascara, hvor børsten er blevet klumpet og klistret; – skyl den med kogende vand (bakterier fjernes – og mascaraen kan måske reddes) – prøv det
 2. Læg en mineral pudder på vipperne med en gammel mascara-børste. Vipperne bliver tørre, og det gør dem tykkere, når mascaraen puttes på – For at få et festligt, flot mascaralook – kan du gøre det igen og igen – til vipperne er store og flotte
 3. I stedet for en almindelig øjenvippebørste, så brug din gamle yndlings-mascarabørste (kogt og renset – helt ren) til at “finpudse” dine vipper efter du har puttet din nyindkøbte mascara på, som måske ikke var så god, som du håbede. Gør den god med din gamle børste.
 4. Brug en øjenvippetang INDEN mascara – min mor lærte mig, at man ALDRIG måtte bruge en øjenvippebukker (sådan kaldte hun det) efter mascara var påført, man skulle altid bruge den inden – så det gør jeg
 5. Hvis din eksklusive frækkert af en mascara (min hedder LAUDER) er løbet tør, og Dankortet beder dig shoppe en billig mascara, så prøv at bruge børsten fra den dyre mascara i den billige – det kan være, det kan trylle lidt omkring øjnene (et fif’ jeg fik af en skøn makeupartist, jeg mødte i min Matas-tid. Kenneth arbejdede for DIOR)
 6. DEL aldrig din mascara med andre
 7. Hvis din mascara altid klumper, har du købt den forkerte mascara – køb en ny! – dine vipper er lige præcis som de skal være (er de ikke det, så brug M2BEAUTÉ tihi) – der er en rigtig mascara derude – til dig
 8. Valg af farve; sort klæder de fleste, men meget lys hud er smukkest med sort/brun eller brun. Når du er modig, kan du altid bærer en farvet – fordi det er sjovt. Bare gør det.
 9. Børst mascaraen fra bunden af øjenvipperne og op – zigzaggeri – hellere mange tynde lag end et par store tag. Omhu og tynde lag giver det smukkeste resultat.
 10. Hold din mascara mellem håndfladerne og rul den frem og tilbage et par gange, inden du påfører den. Det vil varme produktet op, hvilket gør påføringen mere glidende og forhindrer klumper.

Lige nu er mine mascara-favoritter herhjemme fra Isadora og Mac Cosmetics. Vil du tippe om din yndlingsmascara lige nu? Det vil jeg gerne vide <3

17 Comments
 1. Vender altid tilbage til Mac Extended play, lille nem børste (ikke gummi) og så bliver den på plads hele dagen og er alligevel nem at fjerne. Kan bruges til fint og hurtigt hverdagslook men også bygges op til party vipper med flere lag.
  Har nogle på lager dog, som jeg skal teste…. Et par af dem du har på billedet…

  Er for bangebuks for de rigtige serum til vipperne men har hørt godt om gosh peptide serum, har du prøvet den også?
  Bliver nok mit næste køb.
  Bruger i perioder ricine olie på vipperne, men har det med at glemme at sætte det på regelmæssigt da det er lidt at et klistret affære…

  1. GOSH Copenhagen’s serum frækkert er faktisk ok – helt ok. M2Beauté er min favorit fordi den er så effektiv men GOSH Copenhagen’s virker også – giv den en chance – brug den hver dag og efter 4-6 uger skal du se et resultat – viser det sig ikke – må du ha stærkere stuff i brug – der kommer M2Beauté ind i billedet / eller Lashfood’s

 2. Jeg er ved at være færdig med en tube Lash sensational fra Maybelline, som jeg har været ret vild med. Jeg har dog netop fået Tartes Lights, camera, lashes ind ad døren, som jeg glæder mig til at prøve. Er vild med cruelty free!

 3. Elsker Max Factor False Lash Effect, men da den ikke mere kan fås i blå, køber jeg den i sort og sort/brun og 2000 Calorie Dramatic Volume i navy. Jeg er ikke glad for børsterne med “hår”, men synes derimod gummibørsterne er rigtig gode 🙂

 4. Tak for Super tips som altid 🙂 Min er for foerste men bestemt ikke sidste gang Lash Sensational fra Maybelline … og saa er der lige et extra fif med hensyn til mascare holdbarheden… som ivrigt ogs er fra dig fra en af dine skoenne videoer hvis jeg ikke tager fejl. Drej boersten op og ned ikke pumpe ud og ind. Jeg husker ogsaa dejlige Birgit bruge den metode naar hun var hos os med nyt fra C. Knus herfra og rigtig god weekend til jer.

 5. Mine ynglings mascara indtil nu er Este Lauder double wear zero-smudge, Helena rubinstein lash Queen Feline, ysl volume effect og Nilens jord ekstension de passer perfekt til at gøre mine vipper lange og fyldige og så er der både til hverdag, weekend, fest og mere knald på fest haha😀

  1. Ja Nilens jord kan jeg godt huske du købte på min anbefaling og heldigvis sys du også den er fremragende ❤️❤️❤️

 6. Jeg er glad for Clarins
  Men jeg sveder rigtig meget ( indre brændeovn) og syntes derfor at Clarins drysser
  Hvad kan jeg gøre ved det?

 7. Lige nu bruger jeg en fra Löwen, som jeg fik med en Goodiebox. Den har forlængende serum, og giver nogle flotte, lange vipper – jeg er vild med den (efter jeg lige lærte at bruge den, så vipperne ikke klistrer sammen 😉 )

 8. Clinique & IDUN Minerale er favoritter her 🤗

  I mange år var favoritten SHISEIDO, de havde en flot mørk grøn mascara som jeg var helt vild med. Flere år siden man kunne købe den, men ihhhhh…. hvor jeg dog savner min skønne gamle grønne mascara 🍀

 9. SENSAI 38˚C bliver jeg ved med at vende tilbage til og efter jeg har brugt vippeserum er den blevet endnu bedre til lange fine vipper❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>