Universets smukkeste og fineste blush

 

Reklame

Universets smukkeste og fineste blush

Josephine og jeg forelskede os begge i denne blush for mange år siden. Hun siger “det er bare den smukkeste blush, den blush der høster flest komplimenter i byen”. Jeg siger “det er den blush, jeg bruger allermest – og den er smuk hele året – i al lys – både vinter (blåt lys) og sommer (varmt lys)”.

Den kommer fra det veganske, australske brand INIKA. De har sidste år relanceret og spiffet deres “linje” op. Det er blevet så pænt udenpå – og indeni er det stadig lækkert. 

Peachy Keen (min yndlings-blush)

Farven på blush’en er så sprød, Peachy Keen. Ih, I love it. Det naturlige look denne glødgiver bidrager med, er simpelthen så smukt. På billedet af min kind har jeg bare lige et lille touch på. På billederne, hvor jeg har vist den på min håndryg, har jeg ikke sparet på farven. Det er look’et til byture, sommer, aftensol og med den smukke hvide kjole på… Kan I se det for jer? Der behøves ikke andet makeup til – andet end måske pænt optegnede bryn og lidt gloss. Jeg har set den for nyligt online hos LookF … (til kr 205) 

Brugsanvisning

  • Brug en god Blush Brush og dup overskydende pudder af, indtil der er en svag afstøvning på spidsen af ​​børstehårene
  • Påfør Inika Mineral Blush på kinder og lidt ud på kindbenet

OM INIKA

Inika er et lækkert, 100 % naturligt og vegansk australsk kosmetik-mærke.

Inika er 100% certificeret Vegansk og certificeret økologisk. Inika er 100% certificeret ‘Cruelty Free’. Inika er 100% certificeret Halal

Inika er grundlagt i 2006 af Miranda Bond og Jenni Williams. Drevet af deres individuelle rejser mod et giftfrit liv, mente Miranda og Jenni, at kvinder, der ønsker at bruge naturlig kosmetik ikke skulle gå på kompromis med kvalitet, farve eller holdbarhed. De skabte Inika udelukkende naturligt makeup-mærke af høj kvalitet.

“Kvinder opdager, at de ikke længere behøver at vælge mellem at bruge makeup, der virker, og makeup, der er fri for skadelige stoffer, og som kan påvirke både deres helbred og miljøet,’ siger Miranda Bond, CEO og medstifter af Inika. ‘Det har skabt en egentligt skift i globale kosmetik marked, og vi er stolte af at have været på forkant med denne trend. Inika handler om at skabe glamour, der er godt for dig!’ siger hun…” Det lader jeg lige stå –
til eftertanke <3

Hvor fås Inika?

Hos udvalgte kosmetologer og helsebutikker. 

 

4 Comments
    1. Nej den kan ikke dække rødme – den kan puttes ovenpå en grønlig concealer der dækker røde kinder – det vil være smukt Henny – kender du den fra Smashbox??? Grønlig concealer??

  1. Hvor ser den fin ud – tror jeg vil prøve den af næste gang jeg skal ud og købe en blush. God påske .

    Bedste hilsen Mona Renee

    1. God påske retur og snart hverdag igen og noget sol og så skal du bare glæde dig til tryl fra den Blush

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>