Urban Decay nyheder bla Moondust palette 


UD PRO, Urban Decay Pro large powder brush F-102 UD Moondust palette specter/gylden – elements/fersken-kobber – magnetic/lilla – lightyear/grøn – granite/sølv – lithium/guld 1 vega/blå – galaxy/grå

 

Vice Lipstick mega matte 714/rød – streak cream/peach – backtalk comfort matte/støvet rosa

Urban Decay nyheder, og nogle af dem er allerede derude

imens vi venter på Moondust (der skulle komme i uge 45)

Jeg får sendt et lille udvalg af Urban Decay nyheder engang imellem, men det meste køber jeg selv. Jeg er jo meget glad for Urban Decay, det ved I.

Der er kommet nye pensler. Urban Decay’s pensler er alle lavet af syntetiske hår**, og er derfor veganske. Den på billedet (Pro large powder brush F-102 UD) er min nyeste (kr 265). Den er fænomenal. Jeg bruger den til det meste; contour, all-over-powder, pudder på næsen, highlighter og som finisher. Hvis I bare skal have een god børste, så kan jeg anbefale den. Jeg vil også lige slå et slag for to andre pensler, jeg finder uundværlige;

Domed E204 Concealer brush og Iconic E205 Eyeshadow brush (kr 145 stk)

3605971171659

3605971171697

100 forskellige læbestifter:

Vice Lipsticks (kr 150 stk) fås i et kæmpestort udvalg af 100 totalt vanedannende nuancer og seks skønne finishprodukter*. I kan se hele udvalgte online, men det er altså fedest, hvis I kan komme forbi Urban Decay i Magasin, og kan lege med alle sammen – og få kyndig hjælp. Det er Urban Decay’s største kollektion indtil nu! Vice har det hele: Dristige, klare farver. Mørke, sexede, vilde nuancer. Super-alsidige neutrale nuancer. De rigtigt pink læbestifter og de frækkeste røde. Når I kommer forbi standen i Magasin med Urban Decay så lov mig at spørge en af UD’s gode ansatte, om de vil vise jer serien. Jeg er fuldstændig afhængig af CM Backtalk (den støvede rosa). Jeg elsker farven, emballagen, konsistensen og smagen.

Moondust:

Den længeventede Moondust (kr 425), der skulle være landet den 12.oktober, kommer i uge 45. Jeg fik det bekræftet i Magasin igår, af en der sagde, hun vidste det (hun stod på UD-standen). Skal vi ikke hjælpe hinanden med at holde øje med, hvornår den lander i butikkerne? For jeg ved bare, at der bliver rift om den. Den er så fed. Jeg har lovet at Stina må få min. Jeg ved at den dygtige og dejlige Maria har lavet swatches med Moondust. I finder indlægget HER.

*MEGA MATTE (MM): superintens mat   COMFORT MATTE (CM): den mest cremede matte   CREAM (C): den originale: cremet, skamløs luksus   METALLIZED (M): creme med et højt indhold af perlemor   SHEER (S): en skud af farve med en transparent, glansfuld finish   SHEER SHIMMER (SS): let transparent finish med flydende perlemor og en jævn tekstur.

**Håndtagene af børstet metal er fremstillet af genanvendt aluminium og det superbløde, syntetiske hår (fremstillet af genanvendte plasticflasker) ligner rigtigt hår – lige fra fornemmelsen til opsamling og påføring af produkt.

ud_vice_lip_magasinedk_698x313px

Backtalk comfort matte/støvet rosa Vice Lipstick mega matte 714/rød – streak cream/peach,koral 

36059711553903605971159077         3605971155673

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>