Våde ærteblomster og kåde snuder

Våde ærteblomster og kåde snuder

Det har været en “INTET I LIVET KAN PLANLÆGGES-DAG” idag. Det er ok – bare engang imellem. Dog er jeg mest til at overholde aftaler – og følge en plan – når det er en god plan.

Jeg havde aflyst** to aftaler idag, beholdt een aftale. (**Jeg passer på mig selv under dette attak).

Så aflyste dem hvis aftale jeg havde bevaret imorges – og så stod jeg pludselig der med ekstra tid, og ville ikke bare være i min sofa og have ondt. Derfor skrev jeg på FB om nogen ville mødes med Fjolle, scooteren og jeg i Frb. Have, og det ville Daniela og Baci heldigvis. Ih, det var så hyggeligt.

Baci og Fjolle

Baci er en sød King Charles Cavalier (ligesom vores Oscar). Så mild, sød, kærlig og fin – en rigtig prinsesse. Fjolle synes, at hun var sød, men han var nu mest på udkig efter egern.

Citrontærte og kaffe

Da jeg kørte hjem, måtte jeg lige forbi en lille ny, fransk café her på Frb. Dér købte jeg mig en god kop cappucino og en stor rund citrontærte. Jeg fandt et sted i solen, og der drak jeg kaffen, og nød mig igennem citrontærten, som jeg i dagens virvar af “nye veje” døbte “antiinflammatorisk”.

Ærteblomster

Jeg nåede helt hjem (godt mæt), og kastede mig i rene dyner (Henna havde gjort hele hytten rent) – og sov i to timer. Jeg havde nogle våde ærteblomster i en skål, der skulle plantes i spirekasser, så det fik jeg ordnet with a little help from Jan the man. Så dejligt. Så venter jeg bare på, at de begynder at titte frem …

Tagterrassen

Ivalo og Alma kom på besøg sidst på eftermiddagen, og det var så dejligt at sidde i solen og snakke og grine – og gabe (Ivalo! – hahaha). På tagterrassen fik jeg også klargjort nye kapilærkasser til tomater – og fik sået en masse lupiner, kornblomster og valmuer (tak farmor – det var dine sidste guldvalmuer).

Smerter er mindre onde i selskab

Dagens morale er, at jeg selv skaber rigtig meget af det gode i mit liv. Jeg er faktisk helt god til det. Jeg er også bedst til at håndtere smerter, når de bliver camoufleret af våde hundesnuder, ærteblomster, venner, nye venner og elefantender (se mit nye bruseforhæng). Jeg er under attak lige nu, men jeg flytter mig, og jeg finder lindring og fylder tiden (der bare skal gå, så attaket kan forsvinde) ud med gode gøremål, citrontærter, noget med ærter og dermed  “dræber” jeg mine smerter…

Skønhed

Slutteligt vil jeg lige skrive, hvad jeg ikke kan tage mig af lige for tiden, og det er skønhedsprodukter. De er lige på hylden, mens jeg “overlever” dette attak. Der vil komme skønhedssnak på bloggen alligevel, men det bliver langt færre blogposts – end jeg havde tænkt mig.

Håber på jeres forståelse…

Nu kommer Nanna – og vi skal hyggesnakke – vende verden og snakke om hunde og hvad der nu lige er relevant/skægt/skørt for os.

Ha’ en rar aften venner. Møs fra Ibbe

6 Comments
  1. Skønneste Ib – masser af kærlighed til dig og din Jan fra mig og min Jan 🙂 Må du komme godt og hurtigt igennem dette attak <3

  2. Det er simpelthen så imponerende, hvordan du mestrer og forholder dig til dét, som din sygdom medfører. Det er virkelig, virkelig flot! 😘
    Og så vil jeg tilslutte mig Lindas kommentar ovenfor – og ønske for dig, at du snart er på den anden side af dette attak, og at du ikke skal slås med mange følgeskader bagefter! Ooooog; high-give til Jan the Man! Han er fandeme en god mand! 😊

  3. Du ønskes rigtig god bedring 💋 og godt du passer på dig💖👍 knus håber snart du får det bedre 💖💖💖

  4. 💖💖💖 rigtig god bedring sødeste ib 💖💖💖 tænker på dig 💖💖💖 også en skøn aften til dig & Jan 💖💖💖 mange knus & tanker herfra RIBE 💖💖💖

  5. Rigtig god bedring! 💕 Tak for en rigtig blog, – jeg sætter stor pris på din skøn-skrivning, men livet er jo også andre ting. Godt eller skidt,-vi må tage det, som det kommer. 🌞 Knus & tanker til dig! ✌

Leave a Reply

Your email address will not be published.