Vægten – på vejen fra overvægt til ligevægt

Jeg ville selv købe alt min påskechokolade her, hvis den lige lå i nærheden, og jeg kunne komme ud. Det er simpelthen LUKSUS for kendere. TJEK DET UD.http://www.alida-marstrand.dk/paaskevarianter.html

Vægten er IKKE primær i denne fase af mit liv. Den har ingen betydning, og dog… Den har betydning for mine knogler, lige nu – hvor jeg igen skal op at gå. Mindre vægt at bære, må alt andet lige være lettere…

Vægten – den bliver der snakket meget om rundt omkring. Nogle har BED. Nogle har lagt deres liv om fra usunde vaner til sunde. Nogle spiser NUPO. Nogle har ikke problemet. Nogle kæmper med 5 kilo overvægt, og har ikke overskud til at smide dem. Nogle smider kilo, fordi de er syge. Nogle taber sig, fordi de løber som stormen. Andre aner ikke, hvordan de skal gribe det hele an, for det er for uoverskueligt, så de hviler i den vægt, de nu har – over- eller underVÆGT…

Spørger I mig om min vægt?

Så kan jeg sige til jer, at den ikke fylder – helt ærligt. Jeg lever med sund fornuft, og jeg har genindført, at jeg spiser lidt slik (lidt slik!). Det går fint. Jeg tager ikke på. Jeg taber mig heller ikke yderligere, men min krop transformerer sig ligeså stille og roligt. Den er ved at GENOPBYGGE tabte muskler. I skal se mine ben en dag (det har I set på Instagram – LIVE). Der hænger så meget hud på mine baglår, og det ses tydeligt, at jeg ikke har trænet dem i fire måneder. Dem må jeg træne nu, og gør alt jeg kan, for at få dem tilbage – mine baglår – mine bagben. Derudover træner jeg NU først mavemuskler og får mere styr på min CORE, så jeg SNART kan komme op at gå…

Jeg elsker P-tærter med karamel og påskeKVALITETS-chokolade,
så det nyder jeg et par gange om ugen. HELL YEAH

Om tal

Omtal I bare mig som overvægtig, Kald mig normalvægtig. Kald mig “pigen uden muskler” med vid dette; I RAMMER MIG IKKE MERE. Om tal (kilo i vægt – i tal) eller omtal I bare løs…

Min BMI er 24,3. De siger, at det er ret normalt. Jeg skider sgu’ på normalt begrebet…

For jeg er alt andet – jeg vil hellere være for meget end for lidt – og også når det gælder vægt. Det er lettere at være lettere. Det er det. Det er udelukkende fordi det er nemmere at bære mig selv rundt…

Det

er da også fedt, at tøjet sidder lidt federe (so to speak), men det er jo bare et spørgsmål om størrelser – at købe det der “fit’er” ens krop. Hvis det stod til mig, så fik jeg penge af en velgører, så jeg kunne købe en ny garderobe, for meget af mit tøj (har smidt det til genbrug) var for stort. NÅR jeg kan gå igen, så skal jeg ud og have lidt nyt – højst sandsynligt i en genbrugsbutik (for at spare penge). Det bliver dejligt – nok… I har bedt om en status på min vægt. Håber I har fået svar??? ELLERS så må I komme forbi mig og se giraffen ved selvsyn…

Jeg talte lige med en veninde imorges om en bekendts store vægttab. Vi tog os selv i, at snakke om hende og hvor flot det er til hende. Min slutkommentar til dén snak var som følger “Det er bedre, at sige til hende hvor flot hun ser ud, hvor glad hun virker, hvor fedt hendes nye tøj sidder på hende, fremfor at snakke om hende når hun ikke er der. “….

Så skal vi også huske, at vi ikke er vores vægt. Vi er vores handlinger og vores empatiske kapacitet – langt mere…

Ha’ en dejlig lørdag venner

Ibbe

4 Comments
  1. ❤️ tak for dig. Din styrke og dit vid. Du giver mange mennesker et friskt pust med dit humør og dine tanker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.