Varierende kosttilskud med kost, der varierer

Reklame

Varierende kosttilskud med kost, der varierer

Mine kosttilskud varierer. Sådan har det altid været. Jeg skifter dem mere ud – end jeg plejer, og det fungerer super godt for mig. Jeg hænger ikke fast i, at jeg absolut skal bruge det samme.

Det er ikke altid, at jeg kan mærke effekt af et skifte kosttilskud, men jeg kan oftest mærke, hvilke der er gode for mig – og hvilke jeg ikke gider købe igen.

Det her er mit udvalg herhjemme lige nu (nogle har jeg fået sendt – de fleste har jeg købt selv)

Avosol, Unikalk, Fiskeolie og Magnesium

Avosol er dem Jan tager til sine frække knæ. De virker – på ham. Han får to hver dag.

Unikalk tager jeg i Citratform – to tabletter til aftensmaden. Kalk tager jeg altid efterår og vinter.

Magnesium er uundværlig herhjemme – jeg kører med forskellige, og lige nu har jeg i min lokale Matas købt Magnesium fra Puori.

Fiskeolien er fra Drogens Vital, den har jeg ikke prøvet før, og den fungerer ganske fint til vores behov herhjemme. Jan får en om dagen, og jeg får to til aftensmaden (vi spiser meget fisk fra vores lokale fiskemand).

Hår, hud, negle, Longe Vital og vingummi

Hairactive vingummier har jeg taget en måned, og jeg har nydt det – som det eneste slik, jeg spiser. Jeg kan ikke se effekt endnu, men jeg vil gerne prøve en måned mere, så dem får jeg bestilt igen hos Mette/Gettheglow. De koster kr 180, smager skønt og indeholder de “rette” vitaminer og mineraler til hår-god-effekt. De kommer på lager lige om lidt. Meget populære…

Drogens Vital Hud, Hår og Negle har jeg anbefalet til jer før. Den spiser Jan HVER DAG.

Longo Vital får vi periodevis. Denne her har vi lige fået, men vi køber den selv ellers. Vi får tre til morgenmaden – dagligt – henover vinteren…

Bidro’s nye kapsler går jeg igang med NU (skulle lige være vingummi-færdig med bøtte 1). Min veninde, der er i Matas, siger, at de er gode, så jeg glæder mig til at prøve dem – og jeg er stor fan af SELEN, lutein, økologisk gelé royal – især… Læs om dem på deres hjemmeside.

Urtepensil, Boswellia og Gurkemeje

Urtepensil er mine “antibiotika-redningsplanker“. Det er dem, jeg går ud på (i gåseøjne), når jeg mærker en eller anden form for betændelse i kroppen. Jeg har brugt dem til blærebetændelse, halsbetændelse etc. De virker for mig. Nogle gange er de ikke nok, og så må jeg til lægen (som lige nu i disse dage) – og have drugs mod blærebetændelse… I gamle dage kaldte vi dem for naturens penicillin – men idag må man ikke kalde noget noget…

Boswellia har vi testet på Jan the man mod ledsmerter, og de har været supergode. Han har prøvet at erstatte med Avosol (som er noget helt andet jo), og det gik ikke. Så Boswellia skal tages sammen med Avosol – når det gælder Jan.

Min yndlings gurkemeje skal bare lige med, for den kan jeg ikke undvære – i min kamp for at leve mest muligt ANTI-inflammatorisk. Læs mere – hvis I vil

Bidro til børn med D3, B12 og D-vitamin til mig

Bidro D3 mini er til børn over 3 år. Det er tyggekapsler – og det er en god idé, at give de små poder ekstra D3-vitamin – faktisk næsten altid (især i mørke tider – altså vejr-mørkt..). De her er fra Bidro, og vores ældste barenbarn godkender dem.

Så er der mine D3 for tiden. Jeg skifter mellem mange typer af D3 – og lige nu har jeg i den lokale Matas købt KAL’s.

Sidst men absolut ikke mindst er der mine UUNDVÆRLIGE B12’ere i Methylcobalamin-formen. Dem har jeg taget siden 2004 – HVER DAG, og jeg tror på de hjælper mig i kampen for det gode liv med MS. Dem har jeg købt i USA, men de fås også i udvalgte Helse-butikker.

NOTER:

 1. Læs dette om kosttilskud og loven
 2. billederne er taget på en gråvejrsdag, og derfor ser de ud, som de gør
 3. det er udelukkende mine ord i teksten – mine erfaringer og Jans

 

6 Comments
 1. Hej Ib.

  Jeg kan også kun sige godt om urte- pensil , har fået dem anbefalet af min svigerdatter, som går meget op i naturens medicin, da jeg havde en forkølelse sidste år, og de hjalp 🤧.
  Ang. Boswellia som Jan the man tager, er det også for ledsmerter i hænderne? For det er jeg desværre begyndt at få, så jeg leder efter noget der kunne afhjælpe det 👍🏻
  Mvh Hanna.

 2. Det er en jungle med alle de kosttilskud. Men jeg er sikker på at de rigtige og gode hjælper.
  Jeg var for nylig til homeparty hos en kollega som er begyndt at forhandle en fiskeolie. Jeg døjer med slidgigt i knæene og syntes ikke at fiskeolien jeg tager gør den store forskel.
  Kender du Eqology? Det er den reneste fiskeolie som udvindes på fiskekuttere lige når fisken er fanget ved Beringstrædet. Det gør at fisken er helt frisk Og olien er ikke harsk som den desværre er i mange af de tabeletter vi køber i butikkerne. Jeg hørte om hvor fantastisk denne olie virker på inflammatorisk lidelser,eksem, ADHD, ledsmerter osv. Vi smagte fiskeolien som er blandet med olivenolie og citron, den smagte godt. Firmaet ligger i Norge og man binder sig for et halvt år, der bliver taget blodprøve før man starter og igen efter 6 måneder. Der måler de balancen mellem omega3 og omega6 indholdet i blodet. Jeg har spurgt om det vil have nogen virkning på sclerose, svaret er at det er nødvendigt at få et bestemt stof, som jeg desværre har glemt hvad hed, når man er ramt af sclerose. Der skulle stå noget om det i det seneste blad fra scleroseforeningen.
  Har jeg vagt din interesse så læs mere på http://www.eqology.com.
  Kh. Annette

  1. Kære Anette – det har jeg prøvet et halvt år uden effekt på mig – men tak fordi du skriver ❤️❤️❤️🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published.