Vil du have et stykke slik?

Vil du have et stykke slik?

Jeg elsker slik. Jeg er glad for sødt. MS i mig – sclerosen i mig, er sgu ikke så skide glad for det…

MS er mega fræk for tiden. Det kan være årstiden. Det kan være tilfældigt. Det kan være grundet influenza. FOR MS ER UFORUDSIGELIG – lad os være enige om det! Erfaringsmæssigt ved jeg dog et og andet om MS og min krop. Jeg ved, at kroppen trives bedst på en antiinflammatorisk kost med mindst muligt sukker/slik/kage…

Faktisk ved jeg, hvor jeg har fejlet lige nu – henover november og december. Jeg har sagt JA TAK til slik igen. SHIT DET ER DUMT, men jeg kan ærligt sige, at jeg har nydt det…

Det startede med, at jeg sagde ja tak til Super Flyers og tænkte “det er jo bare et stykke slik”. Så byggede jeg den op til “det er bare en pakke”…

Derefter gav jeg slip. Jeg spiste nu pludselig igen alt slags god slik, og jeg bad selv Jan om at købe det til mig. Det er jo hul i hovedet, især fordi jeg ved, hvor dårligt mig krop får det, når jeg spiser slik.

SÅ derfor besluttede jeg mig for i weekenden, at fra MANDAG, så ville jeg stoppe med at æde slik IGEN IGEN. Det burde være skide nemt for sådan en som mig. Da jeg har en indsigt i, at min krop skaber sig crazy, når den indtager slik. Jeg har også en indsigt i indhold og ingredienser, der faktisk sku’ få mit system til at blinke RØDT OG skrige ALARM, når jeg får lyst til “Godt og Blandet”.

Er du fanatisk Ib?

NEJ, det er jeg IKKE med noget i mit liv (udover jeg ALDRIG vil gå i PELS). I forstår, det er mere sådan “nu har jeg skrevet det herinde igen, og så gælder det altså IB”…

Colorado-mix – de lilla lakridssager elsker jeg allermest – en dag kan de ryge ned igen

Nu har jeg sagt det

Og jeg mener det…

Intet er som sagt fanatisk i mit liv, men sukkeret skal minimeres big time.

Jeg har støtte og indsigt fra STINA DANNERFJORD, så jeg er en ægte røv med ører, hvis jeg ikke klarer det.

Følg mit “MINIMER SUKKERINDTAGET” her på bloggen.

Jeg lover at fortælle jer, hvordan det går. Får sclerosen det bedre af mindre sukker? (det ved jeg allerede, men jeg fortæller det herinde, HVIS) – og ja trives jeg bedre med sclerosen uden så meget slik og sukker? JA JA JA

Vi får se.

Er I med mig???

Møs fra sukkersøde Ibbe

9 Comments
 1. Jeg er super meget med dig… min krop fejler jo som sådan ikke noget, men den trives bare også bedst uden sukker… og hold nu op hvor skal jeg også tilbage til minimalt indtag af slik og søde sager generelt her efter jul…
  Jeg hepper på dig 😍 og mig 😝
  Kram fra Esbjerg 😘

 2. Jeg hepper med at må virkelig også tage mig selv i nakken! Er det ondeste sukker monster, så lidt mindre ville nok være en rigtig god ide 👍 så hep til dig og hep til mig og vi ses til Marabou 😂

 3. Der er jo ingen af os der får det bedre af sukker, så lets go – vi stopper i morgen – og vi mener det.

  Kh Pernille

 4. Aften hilsner 🙂
  Ej så fik du fristet mig med det billede af slik !
  Raffineret sukker er skidt for kroppen, de 8 sukkerarter er godt for MS mv. (findes mest af i AloeVera juice og Nonijuice)
  Pt er min krop skæv pga oksekød, jeg har svært ved at nedbryde kød og mine muskler syrer til og kramper sammen, av.
  Følger gerne med i hvordan du klarer minus sukker, det kan blive svært i længden, men godt du forpligter dig :-9

Leave a Reply

Your email address will not be published.