Vind en pakkekalender med 24 pakker

Reklame

Vind en pakkekalender med 24 pakker

I år skal det være. En heldig kan vinde en pakkekalender fra Yves Rocher indeholdende 24 lækre pakker til december måned.

I deltager her på bloggen ved at skrive EET JULEØNSKE I har – og DET MÅ IKKE VÆRE DENNE KALENDER. Det skal være EET ØNSKE af en fysisk vare, I kunne tænke jer at pakke ud juleaften. Lad mig give nogle eksempler (skriv ex.vis): “jeg ønsker mig; Clarins’ Double Serum, Nude by Nature BB cream, uldsokker, Pima-bomuld hovedpude-betræk, tørklæde bomuld mangefarvet …etc etc (dette er mine egne reelle ønsker tihi – nu er det jeres tur…)

Alle med dansk postadresse kan deltage, og I kan få to lodder i puljen ved også at deltage på Facebook

Vinderen af den fede beauty-julekalender trækkes den 28.oktober

I kan læse om den utroligt lækre YVES ROCHER-pakkekalender HER. Der er noget for enhver smag både af makeup og hudpleje, og jeg er så glad for at kunne forkæle en af jer med sådan en fin kalender (værdi over kr 2.000)

Stay kind og husk at kramme meget

Ibbe

#beautyjulekalender #kalender #pakkekalender #yvesrocherpakkekalender

242 Comments
 1. Jeg ønsker mig af hele mit ❤️ et oversize råhvidt uld halstørklæde ❤️❤️❤️. Love herfra

 2. Jeg ønsker mig et smukt, skørt og aldeles vidunderlig t keramik fad, jeg har forelsket mig i 😍🌲❤️

 3. Jeg ønsker mig Madeleine forme i silikone ❤️ Jeg har kun smagt de lækre kager, men vil rigtig gerne forsøge at bage dem selv .

  1. Hmm allermest ønsker jeg mig en kur mod sclerose ❤️🤗 Og ellers så ønsker jeg mig Caroline Herrera parfume 😍🤩 Det er både smuk og dufter SÅ godt.
   Håber jeg bliver den heldige vinder. Ville dele med min skønne datter på 13 år, som er vild med makeup.

 4. Jeg ønsker mig Clean parfume og en dejlig hyggelig jul med mine kære mange kærlige drille nisse hilsner fra mig

  1. Skøn give-away 😍❤️
   Gav min datter kalenderen sidste år, det var en succes. Og var pænt misundelig😄.
   Så krydser fingre, og håber juleheldet er med mig 🤞💝🍀
   Ønsker mig bl.a en steamer i julegave, og Calvin Klein ” Eternity Now” duft❤️❤️❤️

   1. Wauw… Jeg ville føle mig så forkælet i hele december ånd hvis jeg vaand denne lækre giveaway.😍🎁
    Jeg ønsker mig en smuk fingerring med rosakvarts eller ametyst,gerne fra Julie Sandlau er Sisi. ❤️

 5. Det er en lækker pakkekalender 😍🤞🙏 Jeg ønsker mig en ny parfume, min all time favorit er chanel chance😍

 6. Jeg ønsker mig mest af alt et stort keramik bagefad, men dernæst en lækker parfume – gerne Gucci.

 7. Tænk, bare at måtte vælge sådan 🙂 … jeg ville gerne pakke en Tom Fordparfume ud; én af hans leather-dufte.

 8. Jeg ønsker mig (flere) krus af den dygtige keramiker Marco Friis ☕️

  En pakkekalender ville være fantastisk, det har jeg aldrig prøvet før 🎅🏻

 9. Jeg ønsker mig (flere) krus af den dygtige Marco Friis ☕️

  En pakkekalender ville være fantastisk, det har jeg aldrig prøvet før 🎅🏻

 10. Jeg ønsker kun at min dejlige datter kommer hjem fra Kina ❤️hvor hun tager en del af sin uddannelse😱. Da min sclerose driller kan jeg ikke tage derover😡men håbet er lyssegrønt 🎄🎅🏻🎁🐾🐾❤️

  1. Jeg ønsker mig en dejlige varm cardigan. 😊

   Ville være fantastisk med en pakkekalender, da jeg selv har lavet til hele familien 😊

 11. Jeg ønsker Chanel no 5 edt, har været et ønske de sidste 10 år, så håber endelig at det er i år ønsket går i opfyldelse❤️

  1. Jeg ønsker mig det smukkeste Swarovski remix armbånd, en lille Nespresso maskine, en lækker pung og nogle af mine nye favoritter fra Rituals (jeg har forelsket mig helt og aldeles i deres fugtgivende serum, olie-rens og Glow ansigtsolie..og deres badegel; at smøre kroppen ind i flødeskum ville være en underdrivelse ifht. ) ♥️ Temaet er vist hverdagsluksus – og masser af gode ønsker om det til dig🥰

 12. Jeg ønsker mig i0 shampo og balsam fra Davines og et par lækre sorte skindhandsker, at få to skønne litografier jeg har liggende rammet ind

  Kh

  Salli ❤️

 13. Min største ønske vil være seddel på at jeg var helt rask fra min kræftsyge eller viden på jeg leve længde med den tybe jeg har, men det nok svært at få det ønskes opfylde.En rejse til Malta igen eller Holland.Eller et gavekort til gode produkter til kroppen

 14. Jeg ønsker mig “unlearn your pain” og ”the great pain deception” to bøger om kroniske smerter som jeg lider af.. wauww ville være så lækkert med en pakkekalender det har jeg jo ikke haft siden jeg var helt lille🌺💜🤞🍀

 15. Jeg ønsker mig Kay Bojesen Aben, den har jeg ønsket mig længe.
  Den er dog noget over budgettet, så jeg håber, at flere vil gå sammen om den 🐒🐒🐒
  Jeg er nærmest nødt til at have den bette Abe 🐒🐒🐒

 16. Åh det kunne være så dejligt 🍀jeg ønsker gode oplevelser og masser af overraskelser 🍀🎄

 17. Lækker kalender at åbne i julemåneden 🥰🎁🎄 Jeg ønsker mig helt vildt et par Brooks Ravenna løbesko. 🍀🤩🤗

 18. Jeg ønsker mig gode bøger, fx den nye fra Sara Blædel. Spændende krimier der kan læses i sofaen under et tæppe med en god kop kaffe og et lækkert stykke chokolade – eller nu julen nærmer sig hjemmelavede havregrynskugler 🙂

 19. I år ønsker jeg mig et GHD-fladjern til mit krusede og uregerlige hår! Siden mit sidste fladjern gik i stykker for snart 3 år siden, har jeg desværre ikke haft finanserne til at investere i en ordentlig en, fordi der skal postes rimeligt mange penge i sådan en fætter, for at det kan tæmme mit tykke hår. Så jeg håber, at familien går sammen om at give mig denne ene gave, så bliver jeg meget taknemmelig!

 20. God formiddag til Fruen i stuen eller ude at “føjte” med vuffer 🙂
  Sikke en skøn gave, 24 dejlige små overraskelser fra Yves Rocher – Ja Tak 🙂
  Jeg ønsker mig meget en ny parfume med en krydret lidt stærk duft!
  Et smukt efterår ønskes du, farverne er fantastiske lige nu 🙂

 21. Jeg ønsker mig LANCOME SERUM, men den koster 840,00 kr, så et andet mærke kan også bruges. Hvad vil du anbefale ?

 22. Jeg ønsker mig BLOSSOM LED LAMP, Si parfume, en serum, søde parfumer, undertøj og en Foundation 💯♥️🎄🎁

 23. Jeg ønsker mig en CC creme fra IT cosmestics og en kærlig og hyggelig juleaften, med mine børn som skal holde jul hos mig i år❤Hvert andet år må jeg desværre undvære dem, da de er hos deres far. Julekram til dig Ibbe🌲🎅

 24. Jeg ønsker mig noget så kedeligt som en cykelhjelm, det er min evige dårlige samvittighed at jeg kører rundt uden 🤦🏻‍♀️. Og så ønsker jeg mig også hårparfumen fra Gucci Bloom 😊.

 25. Jeg ønsker mig en super lækker morgenkåbe❤ Sådan en rigtig blød og dejlig en til de kolde vintermorgener.

 26. Buller Nissen fra klarborg 😍

  Og vinder jeg, skal min veninde forkæles med den lækre pakkekalender ❤️ Ved julen bliver hård for hende efter hun mistede sin far i onsdag.

  1. Jeg ønsker mig penge til at købe en lækker Andersen Hydro shopper med store hjul så min stakkels ryg kan blive aflastet max når jeg er ude at handle.

 27. Jeg ønsker mig ring Arctic Symphony ring, fra Bering.

  Vil elske at få pakkekalender igen. Det har jeg ikke fået, siden jeg var barn.

 28. Jeg ønsker bøger👍🏻 Den nye Karen Blixen bog står øverst🤞🏻🎅🏻
  Vinder jeg kalenderen skal min søster have den – hun giver gerne og får sjældent🎄🤶🏻🎅🏻

 29. et nyt armbånd som erstatning for det gamle jeg har fået af min kæreste der er gået i stykker

 30. Jeg ønsker mig en Rosemunde ribbet silke bluse med deres klassiske blondekant🤗😍

  Og tak for endnu en lækker give-away😍❤️

 31. Jeg ønsker mig bage artikler fra Liv og Simone som kommer på deres webshop sidst i Oktober 😃🤗💕

 32. Udover at jeg ønsker dig alt det bedste skønne IB. Du fortjener masser af healing, godt helbred og overflod af kram. Så ønsker jeg mig Blue Therapy RED ALGAE UPLIFT, da du har talt så godt om den. Jeg ønsker en fredfyldt jul for alle, fyldt med kærlighed, knus og lækkerhed. Det er længe siden jeg har prøvet lykken her, så jeg krydser fingre. Kys til dig, fra mig.

 33. Jeg ønsker mig en ny Merino uld trøje fra Devolt 😊 Jeg glemte min da jeg gik på Caminoen i sommers og jeg savner den hver eneste dag 🤞🏼🙄
  – jeg har aldrig haft en rigtig julekalender, så shit jeg krydser fingre for at jeg vinder en 😊

 34. Jeg ønsker mig … stadig væk …😂😂😂 Peonia Nobilis fra Accqa di Parma ❤❤❤👌👌😂😂😊🎄🎁

  En amatyst og/eller en Jade ansigts rulle
  Et kursus i Japanese lifting massage
  xoxo

 35. Jeg ønsker mig Estée Lauder Revitalizing Supreme+
  Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml i julegave. Ville være lækkert at pakke op for netop den dejlige creme.

 36. Ønsker mig en termodragt til de kolde dage, som der er.lidt.for mange af.

  Hvis man skulle være så heldig, så ville jeg lade mig inspirere af dig og dele kalenderen i tre, så mine tre nærmeste hver tredje dag kunne åbne en julepakke i december.

 37. Hej Ibbe! 😍 Til jul ønsker jeg mig en EGF- serum fra bioeffekt – har prøvet den før og det er den eneste, hvor jeg har kunne se en effekt på min hud. 💃💃💃 mange for-jule hilsner fra Nørrebro

 38. Jeg ønsker mig selvforkælelses produkter. Cremer, masker, serumer alt man kan tænker sig.
  Vil tage hul på det hele nytårsaften når mig og min hund går i bunkerskjul på lufthavnshotel. Ingen fyrværkeri til ham og badekar (og forhåbentligs alt muligt lækkert at putte i) til mig 😀

 39. Hos mig er det ikke rigtig jul, medmindre jeg får en bog😊
  I år ønsker jeg mig “Spejlbyen”, som er tredje og sidste del i en serie af Justin Cronin

 40. Kære Ibbe

  Jeg ønsker mig ikke gaver i år, jeg ønsker mig mit helbred, så jeg kan færdiggøre min uddannelse som sosu assistent, som jeg bare elsker at arbejde som! Det er mit aller største ønske.

  Jeg vil bare gerne kunne gå igen, og bruge mit højre knæ. Min knæskal gik af led i går morges, og jeg er så afsindigt bange for aldrig at komme til at gå ordentligt mere.

  Hvis jeg fik mit helbred tilbage og vandt kalenderen oven i, så ville det være ekstra lækkert.. Så ville jeg sørge for at åbne låger sammen med min skønne søster, som også elsker det mærke, så vi sammen kan deles om kalender gaverne, og glædes over dem begge to.

  Tak for endnu et skønt år Ibbe, med flotte præmier og lækker selvforkælelse! Du er en stjerne er du!

 41. Jeg ønsker mig et lækkert tørklæde i cashmere. Jeg ender altid med at købe et billigt tørklæde, der holder i en sæson eller to, men i år skal det være, at jeg får et, der kan holde mig rigtig varm i mange vintre <3

 42. Hej
  Jeg ønsker mig en ny Wellpur hovedpude, Skechers sko, Klarborgs årsnisser, Medusa rensdyr, Sackit høretelefone. Mascara og læbestift, natcreme
  vh Birgitte

 43. Åh. Mine ønsker er mega store.
  Jeg ønsker at mine børn skal finde medgang og lykke.
  Jeg ønsker at mine forældre holder i mange år, at min kæreste og hans børn er glade og lykkelige. Så ønsker jeg fred på jord.
  Og kan man så forlange mere, så ønsker jeg mig et par lange smarte støvler med lille hæl 🥰

 44. Jeg ønsker mig en ny Moccamaster i julerød.
  Jeg elsker december måned og julekalender. Det bliver man ikke for gammel til.

 45. Jeg ønsker mig et billede af min 2 skønne børnebørn . august på 4 og Sylvester på 10 mdr 🎃🎃🎃🎃🎃

  1. Sorry, kom til at skrive 2 ønsker… Hvis det kun skal være eet ønske må det blive Rosaline halskæde i rosa fra Siana Jewelry 😉

 46. Jeg ønsker mig UXO bokse til køkkenskabe, rosensaks, god chokolade , ny pung, ny måtte til computermus og overraskelser er altid hyggeligt

 47. Jeg ønsker mig rigtig meget et par trådløse headset til træning. Lækker lækker pakkekalender🙌🏻🙌🏻

 48. Jeg ønsker mig masser af neglelakker. Al hudpleje fra Clinique. En lille stegepande fra Eva Trio. Og til sidst øreringe fra Pilgrim.
  Held og lykke til alle 😘

 49. Jeg ønsker mig en strikkebog af Stephen West, som hedder Best Knits, og hvis jeg virkelig skal forkæles, følger der noget garn med, så jeg kan gå i gang med det samme.

 50. Jeg ønsker mig et par korte sorte støvler med lav hæl
  Og masser af e-bøger 🎅🤶🎅🤶🎅🤶🎅🎅🤶🎅🤶🎅🤶

 51. Hold nu op en lækker giveaway ❤️.. det er SÅ mange år siden jeg selv har fået pakkekalender. Er i fuld gang med at lave en til Kiwi og Buster… neglelak der kan vaskes af med vand ved jeg bliver et hit for hende på 4 år..
  Men altså hende der på 40+.. hun ville elske sådan en kalender.
  På ønskelisten er der, skindhandsker, en lang guldhalskæde, en blød hue, en masse kram og kys fra mine børn og den tålmodige Kenni❤️

 52. Jeg ønsker mig “Driving home for Christmas” puslespillet fra Vissevasse, så vi kan lægge det i dagene efter jul. Det er så smukt! Og det er godt for mit hoved og mit sind at lægge puslespil. Knus og møs <3

 53. Jeg ville ELSKE at pakke min ynglings te fra Pershs ud: ØKOLOGISK GRØN VIETNAM 🙂 Den nyder jeg en hel kande af hver eftermiddag, – mens jeg læser en god krimi og lader op, – så den bruger jeg en del af <3 SKØN pakkekalender! Altid dejligt med noget der kan glæde en i den mørke tid 😀

 54. Jeg ønsker mig en rygsæk fra Rains, fordi jeg cykler på arbejde hver dag, med rygsækken pakker ind i to plastikposer… ikke så sofistikeret 😉

 55. Skønne ønsker du har 🙂

  Jeg ønsker mig en nøddeknækker, sådan en fra eventyret…Nøddeknækkeren <3
  De er vildt flotte <3 <3

 56. jeg ønsker mig et stort Billede at min familie jeg kan hænge på væggen – personlige gaver, er lige noget for mig. der pynter og bringer minder frem 😀

 57. Jeg ønsker mig allermest en ny hund ❤️ Gerne en genbrugshund der har brug for en ny ven 🥰 Min bedste ven Otto måtte herfra, mit hjerte og min sjæl gør ondt… 😔💔 men jeg ved det ikke er tiden endnu… derfor må jeg “nøjes” med at ønske mig en ny sofa 🤘🏻😉 eller måske en ny duft 🤔

 58. Jeg ønsker mig allermest Clean warm cotten parfumen. Jeg er vild med den duft. Den jeg havde er løbet tør og nu savner jeg den helt vildt ♥️♥️

 59. Aiii, hvor er det en skøn konkurrence. Jeg ønsker mig en Sisley no. 2 duft. Et blandt mange ønsker i år, som ellers mest består af nødvendige praktiske ting til et mangelfuldt hjem. Så lidt ekstra forkælelse ville virkelig skabe lykke her.

 60. Jeg ønsker mig gerne lækker hudpleje til ansigtet, denne gang natcreme fra Caudalie.
  Fantastisk julekalender, sådan noget er lige mig, jeg elsker julekalender.
  knus

 61. Kæree ibbyheart!
  Jeg ønsker mig brændende aben fra Kay Bojesen. Den har jeg nemlig ikke fået investeret i selvom Dansk Design betyder meget for mig 😋👍.

 62. Jeg ønsker mig en kikkert – så jeg kan studere fuglene lidt nærmere. Specielt alle de rovfugle vi har i området.

 63. Hej Ib
  Jeg vil gerne deltage i den fine konkurrence. Jeg er ikke på Facebook, så jeg deltager bare her.
  God dag til dig og tak for din fine blog.
  Mvh Louise Huss

 64. Jeg ønsker mig den nye karin slaughter bog. Og et par leopard “Nature” støvletter. ❤️❤️❤️❤️🌲🌲🎅🏻🎅🏻

 65. Jeg ønsker mig hjemmestrik i uld: trøjer, tørklæder, vanter, huer, pandebånd, strømper, tæpper – det hele😍❤️🍀

 66. Altså udover mit sædvanlige ønske om et bedre helbred, så ønsker jeg mig også Algenist serum, købte en lille prøve, og den er bare sindssygt god, så den håber jeg på kunne ligge under træet i år ❤️

 67. Jeg ønsker mig en Konrad-jakke. 🤔 tænker du nok, hvad er en Konrad-jakke. Det er en Hundelufterjakke, jeg skal bruge når jeg går tur med vores schæfen Konrad 😄. jeg har set en hos DogCoach som jeg ønsker mig mega meget. Den jakke jeg bruger nu er slidt og grim, så selv Konrad vil ikke følges med mig 🤣. Eller er det fordi han er så ivrig og vil afsted på nye eventyr med sin Mutti 😂

  1. Årh jeg håber du får den eller den fra Dogcoach (den er også skøn og med poter på) 👍🏾🙏🏽🙏🏽 sætter lige link ind så du kan se

   1. Jahhh det er lige den jeg ønsker mig 🤩🤩🤩. så jeg håber julemanden er god ved mig i år 😁.

    Ps så lige din live video her til morgen, fredag, det er dejligt at se dig tilbage. Hvor ville jeg gerne vejledes af dig med hensyn til make-up og jeg tager gerne turen fra Sønderborg til København. I det nye år, for tiden er knap lige nu og jeg skal lige skrabe nogle kontanter sammen først 😁. God weekend til dig og din familie. 🤗🤗

 68. Jeg har egentlig ikke så mange ønsker, men et par nye lækre køkkenknive har stået på listen de sidste mange år – måske jeg får dem i år. 🙂

 69. Mit højeste ønske er en ny smartphone og jeg regner med at selv købe den, hihi. Og så ønsker jeg mig noget som kan fjerne mine isckias smerter og at du selv har det godt med dine sclerose smerter

 70. Jeg ønsker mig et gavekort til laserbehandling af karsprængninger i mit ansigt…..det er lidt dyrt, så det er det eneste, som jeg ønsker mig🤩🍀🤞🏼

 71. Jeg ønsker mig flybilletter til mig og min søn, så vi kan besøge de veninder jeg har spredt rundt i verden :). Det er gratis at drømme.
  Kh,
  V

 72. Jeg ønsker mig den hyggeligste jul og så ønsker jeg mig en højtaler man kan tale med og høre musik på…

  Og er par lækre støvler
  Og et gavekort til massage til min syge krop og et gave kort til en psykolog der kan lære mig at leve med den krop..😍🤗👍🏽🍀🍀🍀🍀🍀

 73. Jeg ønsker mig noget så sexet som en smart køkkenrulleholder. Jeg får snart mit længe ventede og ønskede åbne køkkenkoncept med køkkenø. Men det betyder også, at min køkkenrulleholder kommer til at stå fremme, da der ikke er nogen steder til at gemme den slags væk. Og den er mildest talt afskyelig og (bæ)brun og af plast.. you get the picture. Den skal skiftes ud😂😉

 74. Jeg ønsker mig helt vildt meget Clarins Super Restorative Day Cream 50 ml og et par nye vinterstøvler 🤗❤️

 75. Jeg ønsker mig en ny lækker hovedpude. Men aller mest ønsker jeg mig, at min kære søster bliver færdig med sit lange behandlingsforløb mod brystkræft og bliver erklæret helt rask ❤️

 76. Jeg ønsker mig blandt andet PH Formula CC Cream i farven medium og et par læderlook leggins 🥰
  Jeg gad sørme godt vågne til den julekalender hver morgen i december! 🤞🍀💕

 77. Jeg ønsker mig et glatte/krøllejern og et Tommy Hilfiger dameur🎁🎄🎅🏼

  Skøn præmie der er på højkant 🤩🙌🏻🍀 Ville være fantastisk med en pakkekalender🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

 78. Jeg ønsker mig et glattejern. Og efter at have læst rigtig mange af kommentarerne har jeg pludselig mange flere ønsker! 🙂

 79. Jeg ønsker mig Dry bodyoil fra MOROCCANOIL. Den lækreste bodyoil jeg har prøvet til dato. Og STÆRKT vanedannende.
  Ha’ en dejlig december.
  Kh Heidi K.

 80. Jeg ønsker mig bl.a. paletten fra IDUN og et nyt ghd glattejern🙏🏻😍🎄fed præmie ho ho ho🎅🏻

 81. Jeg ønsker mig et ur fra Bering – de er så smukke🙏Og så ønsker jeg mig selvfølgelig også at blive udtrukket her🤞😉

 82. Jeg ønsker mig noget som desværre aldrig kan blive opfyldt nemlig et liv uden smerter 24/7. Så ønsker jeg mig en dejlig kæreste, men hold da op hvor er det svært at finde. De fleste smutter, når de får at vide, hvordan mit helbred er. Men ellers ønsker jeg mig Kay Bojesens Panda 🐼.

 83. Kære Ibby

  Jeg har tabt mig 12 kg siden maj, så jeg ønsker mig tøj, som jeg kan passe!!!🙈🙊🤪

  Et specifikt ønske er bl.a. et sort læderbælte🙏

  Kh Louise

  Krydser fingre for at jeg er den heldige vinder sa julekalenderen🍀

 84. Hej Heidi.

  Jeg ønsker mig et højbed fra Gardenlife med bund. Til min nye have. Så jeg kan få plantet lidt forskellige krydder urter.
  Et gave kort til min ynglings forretning i Herning Skinsense. De har de bedste ansigtsbehandlinger.
  Et engle armbånd fra Mads Heindorf, da jeg fik halskæden sidste år.
  Jan Marini C este serum.

  Det var et lille pluk.

  Knus Heidi fra Herning.

 85. Skøn give away ❤ Den ville jeg elske at vinde 🤞🍀
  Til jul ønsker jeg mig, Me and My Angel halskæde fra Mads Z., ZARKOPERFUME Pink Molekule, En Termo heldragt, til når jeg skal udenfor og lege med min lille søn på snart 3 år. 😍

 86. Jeg ønsker mig sne til jul.. men det nok nemmere og større chancer for at jeg får min ynglings parfume Hugo Boss🥰

 87. Hejsa ❤
  Jeg ønsker mig undertøj fra fx Hunkemöller eller Pink Molecule fra Zarko ❤
  Ku’ være lækkert med en kalender. Så krydser alt, hvad jeg kan 🍀🍀💚💚🍀🍀
  Kh Gitte

 88. ÅH-den vil jeg bare SÅ gerne vinde. Var medlem hos dem for flere år siden, men så flyttede jeg og fik ikke ændret adresse. Husker produkterne , som MEGET lækre.

 89. Jeg ønsker mig et gavekort til kosmetologen, efter jeg er bleven mor er min hud gået helt amok😞😞

 90. Spændende en pakkekalender
  Jeg har ikke haft en siden jeg var barn
  Og nu er det mig der laver af endsgaver til børnebørnene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>