Vind Foreo Luna 2

7350071075968_3

Vind en Foreo Luna 2

I har læst om min begejstring for Foreo Luna 2 her. Denne giveaway er til jer venner, for en heldig vinder kan få Foreo Luna 2 hjem på badeværelset…

Det eneste I skal gøre for at vinde en Foreo Luna 2 til normal hud er;

 • skriv en kommentar om jeres hudplejende renserutine hver aften*
 • *bruger I rensegel, micellarvand, rensemælk, en vaskeklud, en rensebørste, en rensemousse, en renseolie, en renseserviet, ingenting etc ??? – hvordan renser I makeup af om aftenen?
 • Jan the pink man trækker en vinder mandag den 17.10.
 • Der kan også deltages på FB. Dermed kan I få to lodder i puljen. Giveawayen er ikke associeret med FB, ej heller sponsoreret der.
 • Alle med dansk postadresse kan deltage
 • Jeg glæder mig til at læse jeres svar. Jeg elsker at vide mere om jer.

Må den heldigste vinde. Må I finde glæder i livet i dag, lige når I læser dette og efter. Find glæder i de små ting. Jeg har lige fundet glæde ved at lave denne giveaway til jer.

Nu vil jeg tage til event in the city.

Ha’ en dejlig dag venner – knus fra Ibbe

 

92 Comments
 1. Jeg fjerner med micellarvand (bioderma), og så renser jeg mit ansigt i en form for gel fra biotherm, som jeg masserer rundt i ansigtet, og så skyller af.

  jeg finder glæde i Karen-Marie Lillelunds fantastiske tirsdagsvideoer på Facebook. Du skulle prøve at se den fra i dag – den, tror jeg, er noget for dig! ❤️

 2. Årh manner en lækkersaglighed😍😍😍 den må gerne blive min.

  Min aften rense- rutine er: først michellar vand fra embryolisse, det tcærernjef rundt i hele krydderen med vat rundeller. Derefter vasker jeg ansigtet med en renseskum ( fra Annemarie Börlind) dupper ansigtet tør, bruger en slags serum/tonic også fra Annemarie Börlind som får de små karsprængninger til at dæmpes. Derefter duppes øjencreme på og sluttelig natcreme ( alt fra Annemarie Börlind) og så bliver læberne smurt med Elisabeth Ardens 8hour repair creme .
  Så er jeg klar til at hoppe i kanen.

  Faktisk starter min aften rutine en time eller to før, med et krus grøn te( de kalder det “sov godt” te i forretningen )

 3. Uh, denne har jeg ventet på Ibby!:-) Min renserutine pt: en rensegel og en vaskeklud (fra Ikea). Hvis jeg har haft makeup på, så samme rutine blot tilføjet fjernelse af makeuppen med en micellar water, den fra Garnier (den lyserøde, men når de to flasker jeg har er brugt op, skal jeg have købt mig den du har anmeldt fra bioderma).

  Men har tænkt over at jeg desværre er for hård ved min hud med den vaskeklud, fordi jeg ikke kan gøre det med det samme tryk. Men så læste jeg dit indlæg og var så fristet af Foreo’en. Var næsten ved at komme den i indkøbskurven uden overhovedet at have testet den – alene på din anmeldelse, Ibby. Nå, men nu kan jeg jo i hvert fald håbe…
  Ellers har jeg også overvejet Clearasonic rensebørste, men jeg er nok som dig, lidt doven hvis der skal skiftes det ene og det andet og så bliver jeg ikke konsekvent nok. Og det er jo trods alt hversagsrutinen, som batter. Og kan ses. Så Foreoen lokker nok så meget.

 4. Bruger først en renseserviet til at fjerne mascara og det meste makeup. Derefter en rensegel og så en masse fugt med serum og natcreme 😍

 5. Lige nu står den på A vitamin… Jeg renser med en olie, så en creme vask, alt med vaskeklud. Så toner, serum, noget til pigment pletter og slutter med en god natcreme.
  Har aldrig prøvet dette apparat, så det ville da være skønt at vinde.

 6. Flot give-away, Ibbe <3

  Jeg bruger vand (eller ansigtsrens fra matas; den lyserøde) og min konjacsvamp 🙂 Efterfulgt af rosaliac ar intense, serum fra pudderdåserne, nat- og øjencreme fra Avéne (Eluage).

 7. Micellarvand først på en rondel,derefter en blød vaskeklud med rensegel og afslutter med serum og natcreme

 8. først fjerner jeg min makeup med Alt-i-en rensevand fra Matas. Derefter bruger jeg Dermas rensegel til at rense min hud grundigt (min konjac svamp bruger jeg om morgenen). Herefter Danish Skin Care smooth skin treatment, efterfulgt af Estee Lauders Advanced night repair serum og til sidst natcremen fra Danish Skin Care .

 9. Jeg er begyndt at have en ret simpel hudplejerutine. Pt synes jeg egentlig ikke rigtig det fungerer, men nu hvor kulden kommer har jeg ændret lidt i mine rutiner og forsøger at lade huden ‘passe sig selv’ mere end den plejer. Min aftenrutine er derfor lige i øjeblikket en ren vaskeklud, facemist og en fugtgivende creme. Tror dog min hud kunne have gavn af, en mere rensende rutine og her tænker jeg især at vidundermaskinen kan bidrage med dette på en samtidig skånsom måde!

 10. Uha jeg er så dårlig til at få renset huden, men besynderligt nok har jeg en fin hud,ingen urenheder har det der lidt fedtede midterparti som mange har, men må erkende at jeg kun bruger vand og engang imellem når det kommer over mig så rensemælk og skintonic 😊

 11. Øj hvor jeg håber jeg bliver den heldigste i denne konkurrence. Lykken i dag er ikke så stor, for ligger i sengen og er syg. Dog ser jeg frem til mine børn og dejlige kæreste kommer hjem senere, de gør mig lykkelige 🙂

 12. Uhu – sikke en præmie! Jeg håber at være heldig og komme juleønskelisten lidt i forkøbet 🙂
  Jeg renser altid, hver aften! Og altid med min trofaste Bioderma (den lyserøde, men vil prøve den blå næste gang efter din anbefaling Ibbe), og følger nogle gange efter (de dage jeg har haft makeup på eller bare synes jeg trænger) med en gel-til-olie rens fra Oskia, jeg stadig er på første måned med, men som er ret dejlig! Derefter mist og creme, og så klar til natten..
  God dag til forhåbentligt spændende event i den store by, Ibbe. Og god dag til alle jer andre 🙂 Jeg finder lige nu glæde i en helt perfekt brygget kop kaffe 🙂

 13. jeg bruger bare en ansigtsvask fra Derma når jeg er i bad. Jeg bruger ikke foundation så en make-up fjerner er ikke nødvendig for mig 🙂

 14. Jeg elsker at rense af om aftenen. Jeg bruger kokosolie, derefter rønsbøl tonic og derefter AHA fra Beauté pacifiq. Elsker at rense hud og bruge 5 min på sig selv. 🙂

 15. Min aftenrutine er i øjeblikket fra Sensei, dobbelt rens og dobbelt fugt. Et godt tilbud fra Anette på Beautyspace, jeg elsker mine Besutyblogs og får derfor ofte lyst til at prøve noget nyt, hvid det et økonomisk overkommeligt, så jeg lægger spændt et lof i mormors suppeterrin.

 16. Min rense rutine om aftenen er først afrensning af vandfast mascara med en rens til netop dette fra Matas. Andet makeup bliver renset med Avene micellar cleanance water. Derefter vasker jeg ansigtet med skum rens fra Rudolph Care, som er min favorit rens. For så at afslutte med serum og ansigtscreme. 1-2 gange i ugen bruger jeg en ansigts scrub fra Rudolph Care, efterfulgt af serum og en overnight fugtmaske fra origins.
  Krydser fingre for at jeg kan tilføje Foreo Luna til renserutinen 🙂

 17. Jeg bruger ikke make-up til daglig, men efter ansigtsrens med Estée Lauders Perfect Clean, bruger jeg Esté Lauders Advanced Night Repair til ansigt og øjne samt Relience Lift øjencreme og derefter en god natcreme (har ikke altid råd til Esté Lauders) så p.t. bruger jeg L’oreals Age Perfect, der har samme gode konsistens og er drøj i brug efter de dyre dråber. Det er fast aftenritual hjemme hos mig, for man skal huske også at passe på sin hud når man ikke er helt ung mere

 18. Åhhh, sikke du forkæler os dejlige Ibbe ❤️
  Jeg elsker min aftens rense rutine. Det er når alle er puttet, og jeg ved jeg har fred og ro på badeværelset. Jeg har vist prøvet alle former for rens..fra rense servietter, over miscellar vand, til rense creme, olier or tonic. Lige pt. er det Caudalìe der renser hos mig. Mousse, som jeg elsker fordi det er så let en konsistens ( er også ret vild med Oles African Red tea foam…) og eller deres rense olie, som også renser og plejer vipperne. Efterfulgt med tonic. … Og så serum/ creme/ … Mm. Det er bare sådan et skønt tidspunkt på dagen, hvor jeg kan “lægge” mit ansigt i mine hænder og sige Tak…og …du er bare fantastisk… Og i fred og ro forkæle MIG ….mig mig mig mig… Når resten af dagen står i familiens tegn, så må man gerne være en positiv egoist lige inden sengetid. 💄💋☺️☺️☺️🎈🎈🎈🌜❤️🌛✨✨✨

 19. Jeg renser hver aften øjnene med Matas øjenmakeup fjerner, til vandfast makeup.
  Og ansigtet med alt i en rens til sensitiv hud, fra Matas stribede serie.
  Krydser fingre, for at vinde den lækre præmie
  🍀😉

 20. Afrens med Tromborg makeup fjerner. Derefter øjencreme og natcreme begge fra Origins Plantscription 👍

 21. Første bruger micellarvand, så rensebalm/renseolie og vasker af med en varm fugtig og ren vaskeklud. Derefter facemist, serum og creme. Elsker mine hudplejeritualer. Det er min daglige selvforkælelse, mig-tid og det øjeblik hvor jeg enten byder en ny dag velkommen eller takker for dagen inden natten. Det er nok et af de vigtigste daglige ritualer jeg har ❤️

 22. Jeg bruger vand og rensegeleén fra Matas natur 🙂 jeg er ikke vildt begejstret for den, men den gør hvad den skal, og når pengene ikke er til det må man jo leve med det man har.

 23. Jeg tager makeup af med Bioderma Sensibio H2O…men har længe sukket efter en mere massagerende afrensning for også af få gavn af den opstrammende effekt…men min førtidspension er ikke lige enig med mig 😛
  Så nu krydser jeg fingre for, at heldet er med mig her 😀

 24. Jeg bruger Origins rensemælk ellers bruger jeg for det meste vand . Har jeg make-up på bruger jeg nivea renseservietter ( de hvide ) de tager den vandfaste mascara . Lækker GIWEAWAY 🌺🌺🌺

 25. Først fjerner jeg min make-up med renseservietter, så bruger jeg rensemælk, så skintonic og til sidst natcreme👍😄

 26. Vasker min hud med koldt vand og en vaskeklud, derefter putter jeg aloe vera på fordi jeg arbejder på at få mine acnear væk 🙂

 27. Efter afrens med rensemælk, masserer jeg ansigtet med min Konjac svamp. Herefter natcreme.💤💤

 28. Jeg bruger faktisk bare lidt øjemakeupfjerner på øjenene og det er mere eller mindre det. Tror det ville være noget mere overskueligt at på en aftenrutine op at køre, hvis jeg var den heldige ejer af sådan en fin fætter dér.

  Man har vel lov til at håbe 😉

 29. Matas make up fjerner, Clarifying Lotion fra Clinique, evt. rense mousse i øjeblikket fra Matas Natur 😃

 30. Jeg renser hver morgen og aften med miceller rensevand fra nicea på en vat rondel og bruger la roche posay Rosalic serie da jeg har en rødme tendens:-) bruger af og til beaute pacifique super 3 booster rynke nat creme til natten da jeg er 32 og fine linjer er ved at komme:-/ krydser fingre:-)

 31. Jeg renser med en rensegel fra Levevis og derefter Matas fugtlotion. Nu er jeg gravid og har tør hud, så jeg bruger også en dråbe mandelolie.

 32. Min rejseruter om aftenen: Først renser jeg min makeup af med micellar water fra Nivea, derefter renser jeg i øjeblikket min hud med nogle af Formula 10.0.6’s fantastiske produkter; Best face forward og so totally clean (sensitiv). Til slut bruger jeg super 3 booster fra beaute Pacifique 🙂

 33. Til min aftenrenserutine bruger jeg Bioderma micellar rensevand til at fjerne øjenmakeup, derefter en renseolie fra Elizabeth Arden (som du anbefalede, Ibbe – og den er go’!), og slutter af med natcreme 🙂

 34. Kære Ibbe. Det foregår enten med vaskeklud og en rensekrem der kan skumme. F.eks fra Clarins, som dufter af appelsin. Bliss har også en blå der er et hit. De dovne eller hurtige dage bliver det til renseservietter enten fra matas selv eller lign. Dem med c-vitamin fra matas er de bedste. Et af de bedste tip jeg selv fik – eller fandt på nettet, var at rens behøver ikke være 5 min før seng. Og da faldt min 10 øre…SÅ nu har jeg god tid til afrens og hudpleje om aftenen, og det har i den grad hjulpet. Tænk man skal blive så gammel (som mig) før det blev forstået. Så hvis jeg vandt ville jeg rent faktisk have tid til en foreo dims i min rutine 😉

 35. Wauw super lækkert😍😍

  Min aftenrutine er således😉
  🔹MAC renseolie
  🔹Melissas serum
  🔹Melissas natcreme
  Skifter lidt om aftenen med Embryolisse creme❤️❤️

  Krydser fingrer🍀🍀

 36. Jeg bruger Bioderma Micellar rens hver aften. Jeg har prøvet mange andre renseprodukter, men jeg vender altid tilbage til Bioderma. Det er nemt og super effektivt….og så gider man godt bruge de 2 min. Selvom man er dødtræt 🙂

 37. Lige nu består min rutine af en renseolie fra loreal og nogle gange en vaskeklud til at fjerne det værste af makeuppen. Derefter bruger jeg enten min skumrens fra shisheido eller tromborg. Dertil bruger jeg en lille manuel ansigtsbørste til blid eksfoliering, men kun hvis jeg ikke har brugt vaskeklud allerede. Ville elske at afprøve en elektrisk ansigtsbørste, det ville uden tvivl være en luksus og gøre livet lidt lettere!:-)

 38. Afrensning med Micellar fra Bioderma på en vatrondel eller renseskum fra Rudolph Care efterfulgt at Super 3 Booster A-vitamin fra Beaute Pacifique. 1-2 gange ugentlig om vinteren bruger jeg AHA serum fra Pudderdåserne efter rens og inden A-vitamin ;0)

 39. Øh, – næsten alt..Makeup- fjerner, rensecreme, mist, serum, øjencreme og natcreme. – Og nogle gange får den en ekstra tur med syre, maske, needeling el.lign.

 40. Det er ikke så tit jeg går med makeup, – så den daglige aften-renserutine er: lunkent vand, vaskegele fra Matas Naturserie, koldt vand. Skintoninc, den stribede fra Matas. Øjencreme fra Mellisa Hudpleje, Serum fra Mellisa Hudpleje, og sidst men ikke mindst Multivitamincreme fra Mellisa Hudpleje 🙂 <3 Ville være så lækkert at prøve en Foreo Luna 2!

 41. Super lækker give away🤗🤗
  Jeg renser mit ansigt med La prairie rense mousse – jeg har kigget på Foreo Luna og hørt godt om den, men den er lidt pebret😉😉

 42. så lækker giveaway, at jeg må have to lodder med i puljen! 🙂

  renser med face shop rice water bright cleansing oil efterfulgt af cosrx low ph good morning gel cleanser

  tak for den skønneste blog Ib!!! 🙂

 43. Jeg fjerner makeup med renseservietter og vasker ansigtet med koldt vand.
  Og så Bio-oil 🙂 nemt

 44. Jeg bruger niveas micellar vand, og så renseolie fra Nilens Jord bagefter. Skal det gå meget stærk, som når jeg er i kajakklubben, så bruger jeg Niveas renseservietter…

 45. Åh, den lille fine pink skin-saver går jeg godt nok og sukker dybt efter!!! Jeg fjerner øjenmakeup med en Micellar Water. Herefter vasker jeg grundigt ansigtet med en cleansinsing oil. Herefter Rudolph renseskum. For det meste bruger jeg en vaskeklud. Når huden trænger, springer jeg vaskekluden over og bruger en scrub efter min cleansing oil. Andre gange slutter jeg med en lermaske. Jeg kunne dog godt trænge til noget, der kommer mere i dybden. Især omkring hage,- og kæbepartiet. Suk, suk, gid jeg må være den heldige denne gang…..

 46. Rensemousse fra OH, hans grønne natserum, øjencreme og fugtighedscreme – og så på med natmasken og godnat Ole:-)

 47. Jeg bruger ‘Ultra facial cleanser’ fra Kiehl’s, derefter ‘T-zone peeling’ fra ‘Pudderdåserne’ og slutter af med ‘Ultra facial cream’ – det fungerer super godt for min hud! Jeg krydser fingre:-)

 48. Aften rutinen: Først bruger jeg olierens fra Elizabeth arden, der fordeles i ansigtet, tilsættes vand og fjernes med en vaskeklud (ikea😊) eller en natursvamp. Dernæst en tonic og superstart(Elizabeth arden) samt evenbetter serum (clinique) og tilslut natcreme (pt. night a mins fra Origins)
  Morgen rutinen: Vand og vaskeklud. Tonic, superstart, serum, dagcreme og solcreme da jeg har mange pigment forandringer. Pyha det bliver til meget men hvad gør man ikke for at se ung ud.

 49. Jeg fjerner ansigts makeup med en renseserviet, øjenmakeup med en øjenmakeupfjerner, så renser jeg huden med en rensevand, efterfulgt af en micellarvand, T-zone peeling, og øjencreme slutter selvfølgelig af med en god natcreme 🙂

  1-2 gange om ugen bruger jeg en dybderensende maske inden t-zonepeelingen 🙂

 50. Jeg masserer rensemælk i hele ansigtet og halsen og fjerner det med en vatrondel opvredet i varmt vand. Jeg synes ikke rigtigt at jeg kommer i bund på denne måde, men jeg vil heller ikke bruge sæbe og vand, da det udtørrer huden helt vildt, så sådan en rensebørste vil være som sendt fra himlen. Make-up bruger jeg kun når jeg skal noget i byen og så fjerner jeg det med noget make-up fjerner (to-faset) dryppet på vatrondel.

 51. Ofte varierer min indsats efter hvor god tid jeg har og hvor træt jeg er, men Jeg bruger altid en vaskeklud og smøre derefter mit ansigt ind i en god natcreme som minimum. Der kunne dog godt komme bedre rutiner 🙂

 52. Øjen make-up fjernes med Matas óg bruger også produkter fra Matas til at rense huden med. Natcreme bruger jeg ikke. Er lidt konservativ på det område men produkterne virker og er indtil videre lidt allergisk når jeg bruger andet.

 53. Jeg renser først øjenmakeup med to vatrondeller med to-faset remover. Det som er tilbage på bagsiden af rondellerne kør jeg også over resten af ansigtet for at fjerne/løsne det værste make-up. Derefter massere jeg en renseolie grundigt i ansigtet og på halsen, gerne massage et par minutter om jeg har tid. Derefter fjerner jeg olien med vaskeklud og vasker med vand. Og så en tonic eller micellar vand efter for at sikre at al olie er væk og fjerne kalk fra vandet, eller hvis der er noget mascara under øjet. Så er jeg færdig for plejerutinen. Tror min rutine ville være nemmere med foreo luna, men min rutine fungere og jeg får ikke urenheder så meget.

 54. Jeg bruger om aften en rens og mist fra Skyn Iceland, og aktiv serum fra Is Clinical, som jeg er vild med. Og det er vist det. Jeg bruger hverken børste eller klud, indimellem brugte jeg skin pads fra Skyn Iceland, de er mega gode, desværre udgår Skyn Iceland fra DK, og det er jeg træt af…

 55. Jeg har forskellige rutiner. Bare så det ikke bliver for ensformigt 😉
  Jeg har både renseolie, vaskeklud og en rensebørste. Nogen dage får huden den hel store tur alt inklusive og andre dage bare én af delene. Renseolie er ret effektivt til at fjerne makeup og mascara.

 56. Jeg bruger ikke makeup til daglig, så jeg renser kun min hud med en ansigtstonic. Indimellem bruger jeg min cognacsvamp.

 57. Upsedasse – og her kommer det sidste af teksten 😉
  Renser morgen og aften med Pai rensecreme med en vaskeklud, efterfulgt af mist og Verso creme

 58. Jeg tager makeup af med micellar of så renser jeg med Omoroviczas balm, og vasker derefter med en rensegel. Nogle gange bliver det kun til balmen..

 59. Jeg fjerner først make-up, som regl med en olie makeupfjerber, så bruger jeg en rensemælk, skintonic og en natbalm til sidst.

 60. Lækker præmie!
  Jeg fjerner min mascara med en “alt-i-en” ansigtsrens og renser efterfølgende hele mit ansigt med rensemælk og -gel og afslutter med en god ansigtscreme. 🙂

 61. Lækker præmie, er en stor glæde for mig at drømme om at vinde;-) jeg renser mit ansigt med Bioderma, bruger skintonic og dernæst serum og natcreme.

 62. Jeg bruger Micellar-vand. Det har jeg gjort i et par år og jeg har slet ikke lyst til andet! Jeg går allerede lidt i panik ved tanken om, at jeg kan løbe tør for mit Paris-lager.

 63. Jeg er blevet meget mere opmærksom på at behandle min hus bedre og siden jeg har stiftet bekendtskab med micellarvand er det bare blevet meget nemmere!
  Jeg starter at rense øjenmakeup af og dernæst tager jeg mig god tid med at få renset huden grundigt af – micellarvand på en rondel og cirkulære bevægelser til jeg kan se på rondeller at der ikke er mere at komme efter. Jeg skyller til slut med koldt vand og smøre med nat creme hver aften (takket være dig!) ❤

 64. Efter i flere år at have brugt den nemme løsning med micellarvand om aftenen, er jeg nu gået over til at bruge vaskegele både morgen og aften. Vasker med Origins Zero Oil cleanser – nogen gange med min ansigtsbørste fra Shiseido – efterfulgt af tonic og en dejlig ansigtsolie. Har endnu aldrig prøvet en af disse elektriske børster, men synes denne lyder fantastisk. Den vil jeg mægtig gerne vinde 😊

 65. I øjeblikket bruger jeg Beauté Pacifique makeup fjerner på fugtet vatrondel til at fjerne makeup på øjene (gentle). Renser ansigt med clarins cleansing milk med conjac spounge efterfuldt af clarins toning-lotion og Estée Lauder Nightwearplus, Estée Lauder Advanced Night Repair Eye samt Clarins lip & contour balm og så lige Clarins Age-control Hand lotion ikke at forglemme hænderne😀

  Om morgenen den samme rutine bare uden makeup fjerner😂 og med Estée Lauder daywear og Estée Lauder Advanced time zone eye istedet night udgaven👏

  Skifter produkter/mærker efter hvad de kan gøre for min hud på de forskellige årstider🤗

 66. Uha først make up rens pt . Dermalogica . Derefter en olierens … Mist og serum og creme . Så er jeg vist klar til natten . PS …. Har børstet tænder 😀😀😀 hvis jeg er for træt. ,er tandbørstning det eneste jeg ikke springer over 😀

 67. Uhh dejligt! Jeg bruger en renseserviet hver aften og skyller ansigtet i varmt vand. Derefter smørrer jeg mit ansigt med enten Origins Drink Up – Intensive, for den totale genopbygning/opfriskning eller Rosenvand og lidt øjencreme. Tak for muligheden – håber jeg vinder! 💝😘😀

 68. Jeg vasker mig med renseskum og vaskeklud, eller med renselotion og vatrondel. Er altid på udkig efter en lidt lettere løsning, da det med godt må være lidt let at holde sig fin og rynkefri:-)

 69. Fjerner først øjenmakeup med mandelolie, renser så huden, skin tonic, serum fra Estée Lauder, så en lækker natcreme og evt.olie under ❤️

 70. Først fjerner jeg øjenmakeup. Derefter renser jeg med rensecreme efterfulgt at skintonic. Til sidst bruger jeg en natcreme

 71. Hej Ibbe

  Jeg veksler mellem Bipderma micellar, Pudderdåsernes makeup fjerner og Elisabeth Ardens renseolie. Jeg er svært begejstret for dem alle tre. Det bedste er, at jeg får renset hud hver aften. Det har taget mig en del år at få den rutine indarbejdet. Jeg bruger Arden, når jeg synes den lige skal have lidt ekstra. Slutter altid af med Rønsbøls facemist.

 72. Jeg bruger ren arganolie som både makeupfjerner, rens og fugt – og min hud har aldrig set bedre ud 🙂

 73. Ehmmmm. Pinligt. Jeg fjerner min øjenmake up. Hvis det har vandfast mascara – så med bi-facils fra lancome – ellers en fra Este Lauder. Ind imellem så renseskum fra Beaute Pacifiuqe og ellers bare skin tonic fra levevis på en vatrondel. Og så lidt creme fra beaute pacifique.

 74. Elsker mit aften rens og lige pt er det Sensai der bruges .Jeg kan godt lide at skifte lidt mellem mærkerne
  Når det skal gå lidt hurtigt er det Bioderma micellar og så er jeg glad for mandelolie til at fjerne øjenmakeup med

 75. Som oftest når det skal gå lidt stærkt afrenser jeg med micellarwater. Har jeg lidt ekstra tid og trænger til forkælelse supplerer jeg med en scrub eller en lækker maske, samt efterfølgende en lækker creme. Jeg er meget glad for Origins produkter. Jeg har været igennem mange mærker, men falder altid tilbage til dem.

 76. Vasker mit ansigt ☺ med 1 facial cleanser fra purely professional først lidt vand i ansigtet fordeler facial cleanser og massere det ind i mit ansigt og skyller det af med vand 💦

 77. Jeg vasker ansigtet morgen og aften renseskum fra Ole Henriksen, samt bruger skintonic efterfølgende.
  Vil vildt gerne vinde 😀😀 Så den i det nye Matas katalog i fredags.

 78. Min renserutinr om aftenen er ganske simpel. Jeg vasker mit ansigte og hver 3 aften lægger jeg en maske på, fra Rønsbøl og lader den virke i 10 min.
  Hver aften smører jeg mit ansigte, hals og bryst med en olie også fra Rønsbøl.
  Ja det er min rutine. Sker det at jeg har Make up på så renser jeg det af med renseservietter og derefter bruger jeg det ovenstående.

Leave a Reply

Your email address will not be published.