vinderen jul 2018 præmie 2 INIKA glow kit

reklame

vinderen jul 2018 præmie 2 INIKA GLOW KIT

Fredag morgen og vi har to hunde herhjemme. Det er så vidunderligt. Jeg synes helt sikkert vores hjem er bedre med fire. Vi har passet Jans søns unghund en lille uge, og vi har hygget og grinet og nusset. 

Mens jeg har lavet dette indlæg, ligger Fjolle og Viggo ved siden af mig i sofaen. Fjolle sover og Viggo leger med en bamse – og vender sig sødt mod mig engang imellem og giver min hånd et lille slik. 

Plugin

Et plugin har fundet vinderen. 

Vinderen blev; 

Marianne Simonsen. 

Tillykke Marianne S, send mig din postadresse asap, og Inika Glow Kit (med den smukkeste gyldne tonede pudder) vil finde dig, når forsendelsen rammer dig… 

Tak til Inika Danmark for forkælelse af Ibbyheart’s læsere. 

Ønsker jer alle en dejlig weekend. Vi skal købe julegaver – online og i butikker. 

På søndag kommer endnu en fed giveaway herinde, og det handler om parfume og noget om lange vipper med et vegansk produkt (der sparker rø.)… 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.