VOGEL fyrre år i DK

Reklame

Vogel 40 år i Danmark

Jan kan huske, da Vogel kom til Danmark. Da var han næsten lige startet i Matas, og produkterne blev hurtigt “hver mands eje”, da “ALLE” måtte prøve det der rød solhat… 

40 år med friske urter, helse og sundhed. A. Vogel & Bioforce Danmark fejrer 40-års jubilæum i Danmark i år. TILLYKKE HERFRA skal der lyde af et ægte hjerte, for jeg har ALTID været vild med brandet. 

40 år er gået og værdierne er stadig de samme

De berømte og populære A. Vogel-produkter blev for første gang solgt i Danmark i 1978, da Bioforce Danmark blev grundlagt. Det skete med et ønske om at hjælpe danskerne til at vedligeholde deres sundhed med naturlige produkter. ”I de 40 år har det været meget fascinerende og motiverende for mig at distribuere så mange unikke naturprodukter og se, hvordan de har været med til at opretholde et godt helbred og en god livskvalitet for mange mennesker i Danmark,”fortæller Direktør i Bioforce Danmark, Preben Christensen.

Sundhed handler om balance i alle livets aspekter.

Sundhed handler om ligevægt (minder lige om min egen rejse med FRA OVERVÆGT TIL LIGEVÆGT – som jeg håber bliver til en bog i 2019)

Grundlæggeren af A. Vogel, Alfred Vogel (1902-1996), var overbevist om, at sundhed handler ligeså meget om at leve sundt og økologisk, være glad og dyrke motion, som det handler om at lade naturens egne kræfter hjælpe en i kampen for et rigt liv. Den overbevisning danner stadig brandets fundament.

De fleste kosttilskud og naturlægemidler fremstilles af tørrede planter. Men for Alfred Vogel var det altafgørende at bevare alle planternes egenskaber i fremstillingen af sine helseprodukter. Derfor fremstiller A. Vogel primært produkter af friske planter. Planterne dyrkes økologisk eller indsamles vildt og bearbejdes, lige når de er høstet.

Rød solhat

Echinacea purpurea – den lille blomst med de gode egenskaber – rød solhat

Der er ingen tvivl om, at Echinacea purpurea (rød solhat) har spillet og stadig spiller en nærmest ALT-afgørende rolle i A. Vogel-universet. Nogle af de mest populære og betydningsfulde A. Vogel-produkter er fremstillet på udtræk af netop denne blomst, mens den stadig er frisk efter høst. På den måde bevares alle de aktive og uvurderlige stoffer i Echinaceablomsten.

Her er tre bestsellere fra Vogel med rød solhat (min favorit er sugetabletterne, som jeg forsøger at “lokke” alle**til at prøve)

Echinaforce – forebyggelse og lindring af forkølelse

Med naturlægemidlet Echinaforce, der indeholder udtræk fra friske Echina-ceaplanter, kan forkølelse forebygges. Den kan også lindre forkølel- sess-ymptomer, hvis vi allerede er blevet ramt af snue. Echinaforce er en af de helt store bestsellere hos A. Vogel Danmark, og det er der en grund til. Udtrækket kommer nemlig fra 100 % friske Echinacea purpurea (rød solhat),som bearbejdes straks efter høsttidspunktet.

Echinaforce, 50 ml, vejledende udsalgspris 119,95 kr. Echinaforce, 100 ml, vejledende udsalgspris 189,95 kr. Echinaforce, 200 ml, vejledende udsalgspris 329,95 kr.

Echinacea Junior – Echinacea med skøn appelsinsmag 

Echinacea Junior er børnevenlige tyggetabletter med naturlig appelsinsmaglavet på udtræk af friske Echinacea purpurea (rød solhat). Tabletterne kan både tygges og synkes og indeholder ikke laktose eller glukose og er dokumenteret tandvenlige. Echinacea Junior kan bruges ned til 3-årsalderen. Dem bruger jeg – og syv ni tretten er jeg uden snot denne vinter. Jeg spiser/tygger to hver aften. 

Echinacea Junior, 120 tabl., vejledende udsalgspris 129,95 kr.

**læs bag på produkterne om de er for jer / husk læs indlægsseddel OG SPØRG i butikken i køber helsekost i eller spørg mig, send en mail eller skriv i messenger (som I plejer, så er jeg der asap)

Endnu engang tillykke til Vogel og TAK for den fine mængde af sundhed fra de smukke alper helt til havet omkring Danmark vor moderlige hav hav hav (I ved, hvad jeg mener…). Alfred Vogel er min helt. Æret være hans minde.

Knus fra Ibbe 

Min favorit – som jeg indtager – selvom jeg har sclerose, og nogle ikke anbefaler rød solhat, når man er bærer af sclerose. Jeg kan godt tåle rød solhat – i rette mængder 
Skønne bolsjer med rød solhat
klassikeren
2 Comments
  1. Jeg har ALTID en flaske dråber stående i skabet og lige for tiden tager jeg dråberne morgen og aften for at lindre den forkølelse jeg blev ramt af for 4 dage siden . Halsømheden er væk og snuen er absolut minimeret. Jeg har brugt dråberne siden mine børn var helt små. De har aldrig været ret meget syge. Kombineret med Biostrath er mine børn sluppet meget let omkring sygdom i dagpleje og børnehaven

Leave a Reply

Your email address will not be published.