Aftenrutine lige nu

Aftenrutinen lige nu

I en periode har jeg brugt een serie (fortæller hvilken soon) morgen og aften. Nu kan jeg ikke mere. Der skal noget andet til. For mig. Jeg kan godt lide at teste serier, men når det er serier uden parfume/duft, kommer jeg sådan til at savne især dét ved aftenrutinen. At jeg putter mig ved siden af Jan og dufter ret lækkert…

Derfor bruger jeg lige nu fire favoritter, der gør mig (min hud og min tud) så glad.

 • Vichy Pureté Thermale rensemælk. Jeg har den “gamle udgave”. Den er idag reformuleret, og stadig ligeså skøn. Se HER Den er så god til min tørre hud, gør huden silkeblød efter rens. Jeg påfører den med fingerspidserne i hele ansigtet og på halsen (ikke på øjnene), og renser af med hårdt opvredne (i vand) vatrondeller. Renser efter med min Bioderma ansigtsvand eller min Clarins skintonic. Jeg elsker duften, og jeg elsker i perioder at bruge helt klassisk rensemælk og skintonic. Der er gode minder i mig fra den tid, hvor jeg altid gjorde det (og ikke brugte ansigtsvand eller renseservietter). Det er godt for min sjæl at bruge tiden på at pleje min hud – lidt mere. Det gør jeg i de her dage. Jeg har brug for det.
 • CODAGE Serum No 03. I ved jeg er en sucker for serum. CODAGE laver simpelthen nogle af de allerbedste. Jeg har købt denne her i Magasin, da de havde minus 20 %, og det er anden gang, at jeg har den i mit hjem. Den er så god til at gøre lige præcis det ved min hud, som jeg går op i. Den booster til mere glød, dufter helt herligt, rar og let konsistens og der går ikke mange dage, før en tydelig effekt ses på hudens overflade; porerne syner tydeligt mindre, og huden ser friskere ud. Jeg forstår godt CODAGE vandt Årets nye brand ved dette års DBA
 • APIVITA Wine Elixir natcreme er min all time ever favorite natcreme. Desværre fås den ikke i Danmark, men den fås til cirka 300 kroner i Grækenland, og den er mageløs til min 44 årige tørre hud. Den fås også i bla Spanien og Frankrig, der er den dog lidt dyrere. Hvis I er på ferie i Europa, så hold øje med APIVITA. Jeg håber, at en klog en dag tager APIVITA tilbage til Danmark, hvor det engang har været forhandlet. For det er græsk guld.
 • Sensai Cellular Performance Læbecreme. Det er luksus til natten, som jeg påfører efter, at jeg har smask-kysset Jan. Det er sidste skridt inden godnatter og drømmeland. Jeg synes, at jeg kan se en synlig forskel, fra før jeg begyndte at bruge den. Ikke “Jenner-lips”, vel!, mere bare som om der er kommet lidt mere fylde, der hvor min hud omkring munden før var lidt “vissen”. Den har varet i fire måneder nu, og jeg har brugt et pump hver aften. Det er drøjhed i særklasse.

Jeg har hermed delt min nu- og her aftenrutine med Jer, vil I dele Jeres aftenrutine lige nu med mig – mht hudpleje? Det vil være så spændende at læse.

EKSTRA INFO: Om aftenen vedligeholder jeg også mine mega flotte og lange vipper med M2Beauté. De har nu den længe, jeg er glad ved, og derfor bruger jeg den blot hver 3.aften. Jeg elsker bare at have Bambi-vipper. Det føles så godt. Var nødt til at investere i en ny forleden. Uha, men det er altså det værd, når jeg ser mig selv i spejlet, og sys’ at “hey, du er da en helt særlig sild der Brigitte Bardot” hahaha

#apivita #codage #vichy #sensai #clarins #m2beaute #danishbeautyaward #bioderma

9 Comments
 1. Min aftenrutine pt er: rense skum fra vichy,derefter skintonic. Øjencreme fra Ole Henriksen, serum fra Ole Henriksen og nat creme fra vichy. Og så børster jeg tænder med zendium tandpasta, har lige skiftet mit colgate tandpasta ud med zendium,der var masser af fy ting i colgate( i følge tænk og test) og det holder min far og jeg får troligt at vide, når noget bør skiftes ud pga af fy ting. ( min dejlige betænksomme farmand❤️)

  1. Ej hvor lyder det som om jeg også godt kunne være med i din aftenplejerutine. Skønt Heidi. Tusind tak fordi du deler. Jeg værdsætter det inderligt. TAK – enig mht Colgate – ik’ lige mig!

 2. Hej Heidi du har lært mig at bruge bioderma så den bruger jeg og så den nye Vichy skin sleep som du også anbefalede. Tak for en virkelig givende blog uden pis og papir
  Inge

 3. min aften hudpleje rutine er pt. fjerner øjen makeup med Garnier Micellar water, derefter en rensemælk (pt. Nivea, den almindelige, jeg havde Q10, og den kunne jeg bedre lide, men ville lige prøve denne ) til ansigtet, som jeg påfører allà Clarins. Lige varme den op mellem hænderne, og så, svup svup, vacum over ansigtet, til jeg føler den ligesom er absorberet, det skyller jeg af med rigeligt vand (mens jeg tænker, hvor er vi heldige at vi har det) slutteligt med rens tørre jeg lige en vatro del fugtet med micellare over hele ansigt, og decollete. Og så, altså, jeg kom ved et uheld til at købe nogle Caudalie produkter (fnisfnis…sikke et uheld) øjen cremen er Premier cru… Ohhh my, sweet little skincare orgasm… (Hihihi) dernæst et serum til ansigtet… Mit 44år unge ansigt … Unge aibbe, vi er ingenlunde gamle 😉 det er Vinoperfect, den har jeg haft før,. Og var så glad for den. Den er god mod pigment pletter skjolder, og giver en et boost af antioxidanter. Den var i en sampak med solcremen til ansigtet, derfor den, som jeg “krabber” på 😀 (spørg Clarins) 😀 Og… Ja, og..så havde jeg ikke flere penge 😀 😀 😀 men jeg fik en del prøver med, jo, for det er de rigtig flinke til. Så de kommer lige et lille klem af Premier Cru The Creme oven på, påført med “åben bog” hihihi … Jeg er totalt Clarins skadet. Det var det, ja og så tænderne jo. 🙂 … Og fødderne, åhh ja, dem vasker jeg og smørre med forcreme, fra… Yep Caudalie. For den gav hun mig gratis med. O Ibbe. I dag kom den endelig Rose de vigne… Du vil ælskeeeee den. Den er så … Roser, uden at være kvalm, frisk med et pust af grapefrugt. Den står øverst på ønske listen. Og kan jo bæres i solen top dollar. Jeg var lige inde på apoteket, og fik et ordentligt sprøjt… Kæft, jeg var ved at overfalde mig selv, på vej hjem, så labert duftede jeg. 🙂 😀 😀 kuns og godnat… Nå, ok, du er allerede faldet i søvn 😉 😀

  1. Iiiibbeeee, det er mig der takker, for det var dig der fik mig på Caudaliè vognen. Så , tak for det , skønt. 🙂 🙂 🙂

 4. Jeg renser med den der Vichy olie, som bliver til mælk når den påføres vand- den er både blid og effektiv:-) Så mist fra Ling- herefter enten Pudderdåsernes Aha serum eller Codage no3…. og så en øjencreme med masser af hyaluron – og til slut olie , natcreme eller en fed balm! Til slut læbepomade:-) Jeg sover også til med en fugtmaske fra Estee Lauder eller The Body Shops natmaske!

  1. Susieeeeee- det lyder pragtfuldt – elsker også Vichy renseolien – og den dufter også skønno

Leave a Reply

Your email address will not be published.