Caudalíe og resveratrol

Reklame

Caudalíe og resveratrol

I say go. Just go. Hvis I mangler nyt til ansigtet, er voksne og vil have hudpleje, der batter… I ved allerede godt, at jeg er glad for resveratrol. Jeg har fortalt om det, siden det blev et flittigt benyttet ingrediens i god hudpleje.

I ved også, at jeg er glad for Caudalíe. Sæt det sammen og voila så er der den nye relancerede og optimerede RESVERATROL-LIFT-serie fra franske Caudalíe (jeg har været storforbruger af Resveratrol-lift-serien, NU er denne her NYE serie i handlen, og jeg skal lege – skal I også?…)

Jeg har fået sendt tre af produkterne (der er fem* produkter i serien – udover dét jeg videre vil fortælle om, er der også en øjencreme og en lettere dagcreme), som jeg med stor glæde har testet. Jeg har fået en dagcreme, en natcreme og en serum.

Den rige cashmere dagcreme

Caudalie Resveratrol Firming Cashmere Cream har en skøn tekstur som er dejlig let faktisk – men rig i pleje og næring og fugt etc…

Firming Cashmere Cream både nærer, opstrammer og reducerer og korrigere fine linjer. Dette er takket være den patenterede teknologi Resveratrol + hyaluronsyre + vegansk kollagen. Caudalie Resveratrol Firming Cashmere Cream har en himmelsk duft af basilikum, citrongræs timian og appelsinblomst. Pris kr 540 – superdrøj i brug…

Caudalie Resveratrol Night Infusion Cream er beroligende. Det er en skøn natcreme der intensivt regenererer huden, så den fremstår friskere og mere “glowy” efter natten. Caudalie Resveratrol Night Infusion Cream dufter af orangeblomst, kamilleblomst, salvie, lavendelvand og frisk mynte. Pris kr 540 – også mega drøj…

og så er der serum

Caudalies eksklusive Resveratrol Firming Serum hjælper med at gendanne hudens struktur, så den ser fastere og mere ensartet ud. Caudalie Resveratrol Firming Serum er oliefri og tilstopper derfor ikke porerne. Har en vidunderlig duft af basilikum, citrongræs og appelsinblomst.

Anvendelse: Påfør morgen og aften på ansigt, hals og décolleté inden brug af creme. Pris kr 595

Godt at vide om resveratrol:

 • stærk antioxidant
 • udvundet fra røde vindruer
 • stimulerer hudens egen kollagenproduktion
 • plumper huden

Spørg mig ved tvivl om resveratrol – serien og Caudalíe. Jeg kender serien ud og ind <3 – også produkterne til kroppen (prøv eksvis deres badeshampoo på tube – mums siger jeg bare)…

Ha’ en dejlig dag venner

Møs fra Ibbe

Caudalíe forhandles bla i Magasin og hos Matas online

8 Comments
 1. Kære Heidi. Jeg deler 100% din begejstring for Caudalie og specielt deres Resveratol Lift serie, som jeg har brugt gennem længere tid, både serum, dag-, nat- og øjencreme. Har endnu ikke haft lejlighed til at lære den opdaterede serie at kende – de “gamle” produkter skal selvfølgelig først bruges op – men har læst om den i nyhedsmail fra Caudalie, og den skal helt sikkert prøves, når der igen skal suppleres. Caudalie`s renseprodukter kan også varmt anbefales, hvis du ikke allerede kender dem.
  I øvrigt var mit første bekendtskab med mærket deres “kultprodukt”, Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correction, der, i modsætning til forsøg med diverse andre mærker, faktisk virkede på en irriterende pigmentskjold. Siden da har Caudalie været mit absolut foretrukne hudplejeprodukt.

  1. Bente hvor har du ret – jeg elsker simpelthen deres rens – både mousse og tonic og micellevand 1 hvor dejligt du er superfan 💋💋 tak fordi du skriver herinde

 2. Kender ikke mærket men lyder som et skønt produkt til os med lidt ældre hud, værd at overveje:)

 3. Det lyder som skønne produkter, men øv hvor er det træls de kommer dem i krukker. Det er så uhygiejnisk. (Altså det er jo ikke din skyld, de bruger krukker). Jeg er ellers storbruger af deres Vinosurce mattifying bl.a. fordi den er på tube. Men nu hvor jeg nærmer mig de 50 burde jeg jo nok skifte over til noget med noget mere power.
  Hmmm jeg må i tænkeboks 😊

  1. sys du har en god pointe, men må lige tilføje at jeg aldrig har oplevet NOGET uhumst med caudalie og dres krukker – hvilket jeg til gengæld har med andre brands (økologiske). Caudalie er gode til at finde gode måder at konservere på uden at gå på kompromis med miljøbelastning og belastning på vores hud. Men du kan tro jeg hører dig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.