Decléor julekaldender og glade jul

Sponsoreret

Decléor julekaldender og gaveæsker

Jeg har været så heldig at få to kalendre allerede; Decléor’s julekalender og Tante T’s julekaldender. Jeg er så heldig. Jeg glæder mig så ufattelig meget til at pakke dem op hver dag i december fra den 1. – den 24.december.

Prøv at høre her; jeg elskede julekalendre, da jeg var lille, og jeg elsker julekalendre nu. SLUT. Jeg har lavet mange julekalendre til mine nærmeste, og dem der får, er dem der husker at sige tak for kalenderen. Jeg gider simpelthen ikke lave kalendre, hvis folk ikke gider sige “TAK FORDI DU VALGTE AT GØRE EN LILLE FORSKEL FOR MIG, OG AT DU BRUGTE DIN TID PÅ DET”. Blot TAK. Ja, sådan har jeg det. Så det er ret nemt i år for mig, jeg skal lave seks kalendre. Jeg er allerede godt igang, og mangler kun lidt julehalløj, så skal der pakkes ind og gøres klar.

At give

Jeg har også købt en Kiehl’s julekalender til en veninde, og jeg har købt en julekalender til Jan (sammen med min far), hvor han skal have en lille whiskey hver dag – SKÅL… (Schyyy).

Vi er mange, der har ondt i maven, når december melder “HYG JER”. Jeg er en af dem. Jeg hygger mig ikke mere i december end resten af året. Julen har takket vare Jans børn – og nu vores barnebarn – gjort julen VIGTIG for mig, men den ændrer ikke ved dét, at jeg altid savner min mor, mormor og morfar – min familie, når december skråler “glade jul”. Julekalendre kan lindre lidt <3, især fordi de minder mig om min mormor især, der var verdensmester i gode gaver (æret være hendes minde – min elskede mormor).

En kalender der matcher een

Derfor er jeg så glad for både Decléor’s og Tante T’s julekalender. De matcher mig. Måske de også matcher jer?

Jeg elsker Decléor’s hudpleje, især Hydra Floral-serien – og den skulle fylde en del i den fine æske.

“Hello December, surprise me!” hedder Decléor’s Julekalender med 24 fine overraskelser i.  Der gemmer sig 24 af de bedst sælgende Decléor-produkter i deluxe travelsizes. Det er luksuriøs hudpleje hver dag op til jul, jaaaaa tak.

Kr 695 for julekalenderen  Værdi: 2.780 kr.

Hvor får vi fat i den rigtige Ibbe?

Altså Tante T’s købes på deres hjemmeside. Decléor’s kan købes hos Decléor-forhandlere landet over. Jeg har set den i Magasin også – og også online.

“DEN RIGTIGE” julekalender er en I mærker ville gøre bare en lille god forskel for en, der trænger til det. Hvis I mærker det,  den lille prikken der hvisker “du ku’ godt give”, SÅ GØR DET.

Glædelig hver dag fra Ibbe

Decléor forhandler info tlf 80 20 06 07

3 Comments
  1. Jeg elsker også at lave julekalendere, og glæde andre. Nogle glemmer måske bare at sige tak.
    I år skal jeg lave pakkerkalender til min datter som lige er flyttet hjemmefra (snøft) og tænker jeg vil lave en til hendes bofæller, så de ikke føler sig snydt :O)
    Tror jeg vil kigge på Tante T s til min veninde <3

  2. Jeg synes også julekalendre og adventskalendre er skønne – og jeg elskede at give min kæreste adventsgaver sidste år, som han blev såå glad for! Jeg har været i tvivl i år, for vil ikke bare gentage, men nu har jeg besluttet mig efter at have læst dine ord Ibbe – han skal have en rom-julekalender, fordi det vil gøre ham glad, og jeg vil elske at se ham sidde i sofaen og nyde dagens gave hver aften 😊
    Rie Dyrnæs – hvor er det en sød tanke også at lave lidt til din datters bofæller – det er god juleånd, og de bliver garanteret glade 😊

  3. Åhh jeg elsker også at få en jule kalender dog er det mange år siden nogen har købt eller foræret mig en Så er nok nødt til at købe Min egen i år….tror det bliver den fra Lancôme eller måske Kiehls. Min farmor lavede altid en med et eller andet sødt til når der blev sendt julekalender i tv. Mine egne unger har også fået en hvert år siden de var små. Gaverne eller slikket hænges på en broderet kalender min svigermor lavede da de blev født. Det er gode barndoms minder😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>