Drik vand og tørbørst – vær bikiniklar

Reklame

Tørbørst

Fem gange om ugen tørbørster jeg min hud (minimum 5 gange). KARMAMEJU’s tørbørste med kobbertråde købte jeg for år tilbage. Jeg har også Ecotools. Jeg skal snart købt en ny – med kobbertråde fra danske Karmameju

Tørbørstning er ikke nyt herhjemme. Jeg har blot tidligere benyttet en blid hamphandske. Den har dog ridset huden en kende, ups. Det gør jeg ALDRIG mere. KARMAMEJU’s tørbørste er min yndling. Der findes to typer af tørbørster fra KARMAMEJU:

 • RECHARGE ionic body brush er fremstillet af bæredygtigt bøgetræ med ekstrafine børstehår af bronzetråd og hestehår. Børsten er en enkel og let metode til at afbalancere elektromagnetiske energier i kroppen, samt sætte skub i udskillelsen af giftstoffer.
 • BUFF natural body brush er lavet af bæredygtigt bøgetræ med børstehår i naturfibre/tampico. Børsten er ideel til dybderens af huden, samt til at sætte gang i blodcirkulationen og stimulere kroppens lymfesystem og dermed afgifte kroppen.
  Tørbørstning af kroppen kan også hjælpe mod appelsinhud.

Så er der også Ecotools

Ecotools er een, jeg vil mene, ALLE godt kan starte med, og bliver I hooked (det bliver I), så vil jeg anbefale en af Karmameju’s. PRØV VENNER.

Tips til tørbørstning:

 • Husk det foregår ALTID på tør hud – helst om morgenen
 • Husk at drikke et stort glas vand inden du går igang – husk at få meget vand hver dag, især når du går igang med tørbørstning – der kommer gang i udrensningen venner.
 • Vær særlig opmærksom på de områder, hvor du har tendens til at udvikle appelsinhud, f.eks. lårene (jeg kan se en forskel, mærke det – og sund levevis gør også meget!)
 • Børst dit mellemgulv med cirkulære bevægelser med uret.
 • Børst huden som det første! – når du står op om morgenen,  eller lige inden dit brusebad. Den øgede blodgennemstrømning vil hjælpe dig med at vågne
 • Brug en tør, blød, børste og start med fødderne. Stryg op over benene med lange, lette og bevægelser
 • Vær forsigtig – vær blid – god ved dig selv og din hud
 • Børst fra fingerspidserne og op mod skuldrene og ind mod hjertet (for at stimulere blodets tilbageløb til hjertet og styrke lymfesystemet). Brug små, lette strøg
 • Undgå ansigtet (med mindre du har en ansigtsbørste, som bla denne her fra Aveda, som jeg er storforbruger af) og områder med irriteret hud
 • børst altid op mod hjertet
 • nyd processen – smil og nyd

Efter

Efter tørbørstningen/badet kommer jeg en lækker creme eller olie på.

Bodyscrub da bare så

Husker du at fjerne de døde hudceller på din krop?
Hvis du ikke ønsker at prøve det skønne ved tørbørstning, så husk i hvert fald en bodyscrub. De der døde, tørre og grå flager på din huds overflade, skal da VÆK.

Lad sommerens smukke solskinsstråler minde dig om, at du ser lækker ud i din bikini – om du tørbørster eller ej, men lidt mere pæn/glat – hvis du spø’r mig – hvis du tørbørster…
Jeg siger det bare.

Drik vand og tørbørst!
Vær bikiniklar med tørbørstning. Bliv klar. Stå ved dig selv og den du er. Hop i en bikini med alle dine deller og smil til verden.

Prøv tørbørstning først og fremmest for velvære. Det virker. 

PRØV DET! Møs fra Ibbe

9 Comments
 1. Er glad for min runde børste fra The Body Shop. Hverken for hård eller blød! Og så masser af olie udvortes, og vand med citron indvortes 🙂

 2. Nu er jeg nød til at spørge, er det her sponsoreret? Når jeg søger tør børste for meget, er de første tre sider blogs der blogger om samme børste, men der står ikke noget om sponsoreret?

 3. Jeg har selv lige købt kobber børsten fra Karameju. Der står altså at man ikke må vaske den. Men du skriver at man skal vaske den :/ Nu er jeg forvirret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.