Gode råd og kosttilskud lige nu #efteråret

Sponsoreret 

Gode kosttilskud lige nu #efteråret

I ved, at jeg har haft influenza i ugens løb. Det har mange andre også. Vi går og mødes og nyses ved. Heldigvis. Jeg siger IKKE nu, at vi skal pakke os selv ind i ilt telte og bruse os over med desinfektionsmidler. Jeg siger, at vi skal passe GODT PÅ OS SELV. Vær obs på smittefaren, men glem aldrig at kramme.

Jeg har et par fif i ærmet, der både kan hjælpe, NÅR snuen eller influenzaen har lagt dig ned – når den er ved det, og jeg har gode fif generelt til efteråret – på kosttilskudsområdet og hudområdet.

De fif vil jeg kort dele med jer her, og så må I spørge mig i kommentarfeltet, hvis der er noget I er i tvivl om, vil vide mere om – eller I har noget ros eller ris…

De der SINUX

I har købt Sinux på min anbefaling, og hvor er jeres tilbagemeldinger overvældende. Jeg købte min første hos min lokale helsemand, der sagde “dem skal du altid have derhjemme”. De koster 89 kr for 20 stk, og han sagde noget med “snue og snot – kort og godt”.

Jeg kan sige sådan her; Sinux forkorter vores forkølelser herhjemme. Sinux fjerner ikke en influenza, men vi er overbevist om (Jan og jeg), at de forkorter den og eliminerer de værste symptomer. Simpelthen. Vi har testet dem fem gange nu, med MEGA GOD effekt alle gangene. Normalt varer en influenza 8-12 dage i mig. Det er bla fordi jeg har sclerose. Jan plejer at være lagt ned 2-5 dage ved en influenza. Ved mig forkorter Sinux (to morgen og 1 aften) snot og snue til under det halve. Cirka 3-6 dages snot. Ved Jan også næsten halvering.

I kan selv læse om dem online. Jeg vil anbefale jer at have dem derhjemme til hvis I mærker en influenza med snot på vej – en ulmen. Så begynd at tyr 3 stk ned om dagen et par dage – og se om de kan forhindre eller forkorte det at være på langs – lagt ned – lidt for længe…

Husk at tjekke indholdet, inden du går igang – kan du tåle alle komponenter?

PØJPØJ – og bliv ved med at vende retur med jeres gode (og også med andet) erfaringer. Det er så fedt at høre, at de også virker for jer. Kan fås på apoteket, i helsebikse og i Matas. Ring altid til butikken i vil besøge og hør om de har dem hjemme. De er godt dumme, hvis de ikke har…

Glød med økologisk fornuft – med Green People

Efteråret betyder mere indendøre – høje stuetemperaturer – mere vind på kind – og hud, der skal forkæles. Jeg vil anbefale jer at tage et kig på dette sæt til kr 425 (for alle tre produkter samt kosmetikpung). Der er tale om et sæt fra Green People med;

 • en certificeret økologisk makeup fjerner, en af mine yndlings skrubbecremer og ekstra nærende fugtighedscreme (Beauty Boost – som jeg har anbefalet et utal af gange): 
 • Gentle Cleanse & Make-up Remover 50ml (skøn mild rensecreme)
  Fjerner effektivt og nænsomt urenheder, makeup og øjenmakeup, herunder vandfast mascara
 • Fruit Scrub 50ml (som sagt en af mine all time yndlings)
  Skrubbecreme med fintmalede abrikoskerner, opfrisker kedelig teint og giver øjeblikkelig glød
 • Beauty Boost Skin Restore 50ml
  Fugtcreme, der nærer og balancerer, samt øger kollagenniveauet i huden – den er fantastisk.
 • kr 425 for hele sættet

Vigtige vitaminer og mineraler i efteråret, der kan give styrke til vinterens komme

 1. en knaldgod multivitamin-tablet, der vil jeg klart anbefale en af dem fra Solaray. Herhjemme køber vi Spektro i denne variant. Der findes forskellige derude. Spørg i butikken.
 2. gode ekstra mineraler er MAGNESIUM og KALK – jeg anbefaler at såvel magnesium som kalk indtages om aftenen – inden sengetid. Vi bruger Biozym’s magnesium, og jeg har fået sendt Futura’s kalk til test, og dem er vi igang med, og de er gode. De er nemme at synke, og det betyder ALT for mig (udover sammensætningen), da jeg pga sclerosen har lidt problemer med at synke engang imellem…
 3. D-vitamin SKAL vi nærmest æde som bolsjer – især NU efter en sommer uden megen solskin. Der skal tyres D-vitamin i kroppen. Lov mig I gør det, og husk I altid kan opsøge læge og få tjekket om jeres D-vitamin niveau er fjong eller not. Jeg spiser Solaray’s D-vitaminer. Jeg tager to dagligt (1 anbefales), men jeg vil have nok. Indtages med aftensmaden eller lige før sengetid med mineralerne…

Sidst men ikke mindst

Vil jeg anbefale jer, at I tørbørster. Simpelthen. Hver dag. Læs mit gamle indlæg. Husk, at det er billigt at tørbørste (en god billig en vises i det gamle indlæg), og det er noget af det bedste, vi kan gøre for os selv, vores helbred og vores energi.

Husk drik for pokker den te, jeg har anbefalet jer at drikke før. Den gør en forskel. Den findes også i et indlæg, der er et af de mest læste herinde.

Tænk antiinflammatorisk kost – læs om det – prøv det. Styrk jer. Forbered jer til en våd og kold tid.

Husk at holde nyrerne og blære området varmt – enten med gode, varme, store underbukser eller kom varmepuder på lænden/og ved blæren et par gange om dagen.

Det var mine gode fif for denne gang.

Kan I bruge det?

Møs og god aften fra Ibbe

Husk altid at læse det her om kosttilskud.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>