En dag i oktober

Molton Brown Købmagergade 40, Matas Natur Købmagergade 55 og 2000 Frederiksberg

reklame

En dag i oktober

 – en tirsdag i oktober med Molton Brown, Matas Natur, Fysioterapi og Fjolle avec…

Hver dag lærer jeg gerne noget nyt. Hver dag erkender jeg gerne noget godt om dét liv, jeg har valgt at være i – på Frederiksberg. Jeg elsker at føle sådan en hel ren følelse af, at være taknemmelig og lykkelig i momentet. Sådan var denne tirsdag …

Lun efterår

Det var såmænd ikke det lune efterår. Det ellers bare er så pænt, at jeg faktisk får lidt åndenød, når mine øjne ser de røde, gule, brune og grønne trætoppe, der blærer sig i højderne med en himmel så blå. Det var mere sådan hele tirsdagen, der havde momenter af ren lykke over sig…

Jeg deler den lige op i lykkemomenter, så I nemmere kan følge mig;

Veninderne

Nanna og Ivalo er sådan nogle, der altid (når de kan/har mulighed), har Fjolles ryg, når hans mor må ud og føjte i livet. Mandag havde Ivalo Fjolle, da jeg skulle til S5-event, og den tirsdag måtte jeg trække på Nanna, fordi jeg ikke selv var hjemme, da vi var så heldige, at få en akuttid af Marianne til Fjolles ryg, der var fuld af spændinger, og voldte ham så store smerter.

Nanna har nøgle herhjem til, og gik ind i lejligheden, og tog imod Marianne, mens jeg var til event i byen.

Jeg er så taknemmelig for at de to tobenene havde Fjolles ryg 👍🏿 – mens jeg var ude i livet og føjte til den helt vidunderlige og særlig event (med Molton Brown) – in the City ❤️🇩🇰

Da jeg kom hjem til Fjolle efter eventet var Nanna (Fjolles reservemoar) og Marianne (Fjolles exam. Hundemassør) i fuld gang med at massere ham. De udgjorde en smuk trekant, der tryllede Fjolles smerter  – helt væk. Samarbejdet mellem de tre fik lindret, afspændt og styrket Fjolle’s ryg 🙏🏽🙏🏽🐾

Molton Brown

UDEN mine venner var jeg virkelig intet – uden mit netværk kunne jeg ikke leve det liv, jeg løftes af – min sjæl næres af. Jeg er så taknemmelig.

Tak Marianne, Nanna og Ivalo for jeres back up – når førtidspensionisten med mshug og smerter drøner rundt – og leger “rask” – bare for en stund ❤️❤️

Grønne planter til salg hos Matas Natur på Købmagergade 55

Connectfys

Dagen startede hos min fysioterapeut, som jeg har fået et rigtig godt samarbejde med. Vi havde lidt startvanskeligheder (ham og jeg), da vi lige skulle lære hinanden at kende. Nu kender han min krop, og han ved, hvad den skal have, for at jeg kan blive ved med at kæmpe for at være gående og mindst smerte-ramt…

Jeg skal have lindring og mobilisering samt støtte til at “holde mig kørende/funktionel”. Min ribbenskasse skal mobiliseres, min ryg skal manipuleres og jeg skal strækkes UD. Det med at træne klarer jeg HVER dag, og jeg springer aldrig over, for det kan jeg ikke. Jeg skal holdes igang, for at bevare min GANG(funktion)…

Jeg er taknemmelig for, at jeg har fundet en fysioterapeut, der har taget hånd om mig og har knækket koden til, dét, der holder mig igang; hans egenskaber og hans dygtighed styrker mig og gør mig KAMPDYGTIG – i kampen mod (og med) sclerose.

Matas natur

Dén tirsdag var jeg også forbi mit gamle hood – i Købmagergade. Jeg besøgte min gamle konkurrent (jeg var bestyrer i Matas Købmagergade 22, og vores nærmeste konkurrent var Matas Købmagergade 55). Nu er den blevet til en MATAS NATUR, hvor der er fokus på serier og sager med naturlige “grundværdier”…

Fin lille grøn butik med grønne planter til salg, og med et vareudvalg, der taler præcis til mennesker som mig. Der var mange kunder derinde. De osede, og de købte. Det var fedt at se. Jeg shoppede også, og fik en fin lille snak med de to, der var på arbejde dén dag i butikken.

og så var der Molton Brown

I ved, at jeg er stor fan af Molton Brown. Jeg har købt utallige produkter i lufthavne, i London og ja i Magasin. Det er en serie, der gør mig i godt humør med alle dens æteriske dufte i de lækre sager (især fan af håndsæberne, duftdiffuserne og ja DUFTENE). Ved eventet drak jeg gin og stod op i næsten to timer. Jeg snakkede, grinede og hyggede mig med de andre inviterede og repræsentanterne fra PRbureauet og Molton Browns hovedkontor i London. Tilsidst havde jeg så ondt i min ryg, at jeg måtte glide ud i en taxa, der hentede mig lige foran døren (Molton Brown har åbnet deres første butik i DK for et par uger siden. Den ligger også i Købmagergade – nr 40). Lov mig I besøger den, når I er in the city of our capital.

Summa sumarum

Jeg er taknemmelig for, at jeg kan – på gode dage. Jeg er taknemmelig for, at jeg har et super powerfuldt og kærligt netværk, der støtter mig i, at jeg for sjældent (pga sclerosens lede væsen) kommer ud i livet og danser på bordene. Når jeg gør det, er jeg lagt ned og smadret dagene efter, men det er ALTID DET HELE VÆRD, fordi min sjæl næres.

Min sjæl næres af;

  • god fysioterapi
  • gode events med gode mennesker
  • søde hundevenner
  • en grøn Matas-butik
  • en Molton Brown-butik i København
  • og meget meget mere

Og når min krop så smerter, og hjernen er tåget, så har jeg minderne om mennesker, der elsker mig, holder af mig – og oplevelser ude i livet, der er meget mere end PR og produkter – for mig. Det er næring for præcis dét, jeg gerne vil huskes for – engang, dét at jeg kunne nyde livet, danse, når livet bød mig op til en dans, om jeg kunne stå , sidde eller gå.

En tirsdag i oktober <3

Ha’ en dejlig idag – se om I kan finde noget løvfald at hoppe eller danse eller stå i

fra
Ibbe

2 Comments
  1. Hvor lyder det som en fantastisk dag. Du er så sej, jeg kan godt forstå at du nyder dine gode øjeblikke. Du er så heldig at være omgivet af mennesker der holder af dig. Du er selv så givende et menneske, så du har helt fortjent den omsorg du modtager tilbage. Lev livet og nyd det i store mundfulde. ❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.