En morgen i balance på Bella Sky med Comfort Zone

En morgen i balance på Bella Sky med Comfort Zone

Balance. Det søger jeg. Jeg prøver at skabe balance i mit liv med lige dele aktivitet og lige dele laven ingenting. De hjælpemidler jeg finder på livets vej, deler jeg med jer. I har hørt om alt lige fra chiagrød til Balancing Mist. Nu skal jeg i møde en af de ypperste serier, jeg kender til formålet; Tranquillity fra Comfort Zone.

TRANQUILLITY-serien fra Comfort Zone er et holistisk og beroligende kropsplejesystem, som så dagens lys første gang i 1996.  Nu relanceres TRANQUILLITY-serien i henhold til Comfort Zones ”Science-based Conscious Formulas”-krav om ingen silikoner eller SLES (Sodium Laureth Sulfate) og med formler, der er fremstillet af ingredienser med op til 96% naturlig oprindelse. Comfort Zone er også blevet 100% vegansk. Hurraaaaaa.

TRANQUILLITYTM produkterne er produceret i Italien og udelukkende ved brug af energi fra fornyelige kilder og med 100% genanvendelige materialer. Mere hurra.

TRANQUILLITY-serien byder på seks forskellige kropsplejeprodukter. Alle indeholdende den eksklusive TRANQUILLITY-aroma, som jeg er så stor fan af. Den duft gør mig salig og glad. Jeg føler, at aromaen tager mig hen til det lykkeligste sted, hvor jeg er svøbt i den bedste uld (fra glade får), og hvor jeg er i balance.  Den specielle blanding er kreeret af de bedste kendere på området og består af;

  • cedertræ (trænote)
  • sød orange (frugtnote)
  • damascenerrose (blomsternote)
  • geranium (blomsternote)
  • sandeltræ (trænote)
  • vetiver (basecitrusnote)

HVORDAN VIRKER DEN:

Sammensætning af de seks olier genopretter balancen og beroliger krop og sind samt reducerer stress og spændinger. Aromaen giver en unik, “kærtegnende” og beroligende effekt. Noterne i TRANQUILLITYTM aroma fanges af olfaktoriske receptorer og føres direkte hen til amygdala (den del af hjernen, som kontrollerer følelser), hvilket stimulerer produktionen af budbringer-molekyler, der påvirker følelserne (se mere HER – hvis I vil lærer mere bla selvmassage og beroligende musik).

PRISER:

Comfort Zone Tranquillity Face Cream 50ml, 545 kr.

Comfort Zone Tranquillity Body Lotion 200ml, 259 kr.

Comfort Zone Tranquillity Blend 50ml, 545 kr.

Comfort Zone Tranquillity Hand Cream 75ml, 149 kr.

Comfort Zone Tranquillity Bath Oil 200 ml, 525 kr.

Comfort Zone Tranquillity Shower Cream 200ml, 179 kr.

ANBEFALING: KØB DENNE PÅ TILBUD LIGE NU kr 185 – just do it my friends

Med relanceringen af TRANQUILLITYTM introduceres TRANQUILLITYTM PRO-SLEEP TREATMENT – en ny og ret så innovativ professionel spa-behandling, der omfatter den eksklusive sammensætning af essentielle olier og anvender et specielt designet soundtrack samt massageteknikker for at frembringe dyb afslapning af krop og sjæl, hvilket forbedrer søvnkvaliteten. Den fås allerede nu på Bella Sky (hvor jeg vil finde tid til en behandling snarest og nok skal fortælle jer om den).

Forhandlerinfo og behandlere oplyses på tlf  33323332

Jeg køber Comfort Zone hos enten Complete me eller Stylebox.

Billederne er taget på et Comfort-Zone-“seminar”. Vi var inviteret til Bella Sky, hvor vi mødte den smukke Dr.Claudia, der berettede om Neuroscience. Det var så spændende. Det giver fuldt ud mening for mig. Læs evt hendes fede artikel HER – og få så noget mere søvn!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.