Face Gym

Happy me
Tools til behandlingen, der foregår hos Amazing Space på D’Angleterre

Reklame

Hos Majken for at få lidt Amazing Face workout

Dejlig taxatur derind. Vi talte fodbold, og taxamanden var ret imponeret over min fodboldviden. YES. Dog var han skuffet over, at jeg ikke ER FCK fan “du bor jo for hunde da ikke mere end 500 meter fra deres træningsbaner” 😂😂😂…

Skøn dørmand ved D’Angleterre “godmorgen og velkommen” åbner døren for mig, og han følger mig til elevatoren – der fører mig ned i heaven hos Amazing Space.

Venlig modtagelse i receptionen. Smilende kvinde byder mig velkommen og med det samme træder Majken frem, og krammer mig og siger “jeg har sådan glædet mig til at behandle dig idag”.

Jeg bliver budt på en kop dejlig te**, og jeg sætter mig i loungen – og lige sådan ankommer, hvis I forstår?

Maiken kalder mig hjem

Maiken henter mig i loungen, og jeg går med hende ind i behandlingslokalet. Jeg skal tage min bluse af, og ligge mig op på briksen. Imens går Majken ud af rummet, og giver mig ro til at finde et rart leje.

Vi går igang.

Jeg slapper fuldstændig af – er helt tryg, og min puls er lav – min sjæl høj af glæde over at forkæle mig selv med sådan en behandling (et led i Fra overvægt til Ligevægt – at gøre sådan nogle gode ting for mig selv)

Majken kommer ind, sætter sig, og går igang med Amazing face workout – som også kaldes FULD WORKOUT FOR ALLE ANSIGTSMUSKLER.

Behandlingen består af metoder som;

  • æltning – klappen
  • elektro-terapi
  • massage af alle 97 ansigtsmuskler
  • økobold-stimuli/massage
  • stenmassage-ruller
  • og andet

Efter behandlingen

Jeg er glad. Jeg har glød. Jeg svæver lidt. Jeg føler, at jeg er rig…

Behandlingen koster kr 750, og det hele varer en lille time. Jeg følte, jeg havde været til træning, uden at svede og uden at yde. Jeg havde bare et super udbytte i mit ansigt af den flotteste glød og plump-følelse (og det sås tydeligt) efter Amazing Face workout-behandlingen.

Jeg ser denne behandling som DEN OPLAGTE julegave-idé (køb et gavekort – også online).

Den er god til både mænd og kvinder – og VI HAR ALLE BRUG FOR DEN. Vi er så super anspændte helt bundtet, og vi spænder i kæber – ved øjnene og i panden. Face Gym får hele ansigtet tilbage i dets rette folder – og dét holder.

Efter “face Gym

Den dejligste ANTI-INFLAMMATORISKE olie – økologisk – fra Amazing Space

EKSPERTEN UDTALER OM FACE GYM (@madebymajken  – følg hende endelig – hun er så dygtig – sød – sjov – empatisk – klog)

“Amazing face workout er en workout for ansigtet – ligesom man går i “Gym” for kroppen, så er det også vigtigt at træne sine muskler i ansigtet. Man kan have mange spændinger i bl.a kæben, som kan forløses ved denne behandling. Bl.a kan spændinger i kæben hænge sammen med uønsket mavefedt, da kroppen danner stresshormonet cortisol, når kroppen tror, man er stresset som den kan tro ved kæbespændinger. Ikke at sige at dette er en diet til maven – men en overall workout for muskler og velvære i ansigtet. Og så får man den lækreste glød bagefter. En god ide er at erhverve sig de grå workout bolde i øko gummi til at træne ansigtet derhjemme med. Velkommen hos mig. Kærlig hilsen Majken Amazing Space” 

**som jeg en dag må eje, den smager så dejligt

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>