IbuActin

Reklame

Inde i mit helseskab fylder Solaray – meget

En af mine FBvenner anbefalede mig at prøve IbuActin, og jeg bestilte den lynhurtigt (hos Helsam), og jeg har været så glad for den. Jeg har taget en kapsel til frokost og en til natten i lidt over en måned. Min mave har ikke råbt “don’t do this”, og jeg føler, at min søvn er optimeret yderligere (sammen med CBD dråber). Jeg har været en hel del stresset (presset) psykisk i perioden, hvor jeg har taget dem, men jeg har “overlevet” uden nævneværdige mén. Smertemæssigt kan jeg ikke vurderer om de er 100 % effektive, men hende, der anbefalede mig dem, tog dem mod lette stresssymptomer, muskelspændinger og faktisk også let spændingshovedpine (med super effekt)…

Om IbuActin

Mange oplever smerter i led og uro i kroppen. Det er et problem i sig selv, og måske hindrer det et aktivt fysisk liv. Enhver form for fysisk aktivitet er så vigtig, og vi skal helst kunne bevæge os frit og smertefrit.

​IbuActin indeholder en unik kombination af urter med bl.a. ekstrakt af ingefær og gurkemeje, der medvirker til at beskytte vores led og holde dem fleksible. IbuActin erstatter ikke en sund livsstil med bevægelse og god mad. IbuActin erstatter ikke smertemedicin. IbuActin KAN hjælpe til mindre uro og mere “frihed” i bevægelse.

IbuActin indeholder ingefær, gurkemeje, hvidpil og humle, der har en antiinflammatorisk og beroligende effekt.

 

Dette er et helsetip

Dette er et tip, som I kan undersøge, hvis I har lyst til at optimere for at blive en eller anden form for ubalance i jeres krop kvit. Solaray’s produkter har jeg brugt lige siden de kom til Danmark, for mange år siden. I mit helseskab har jeg (fra Solaray) bla;

  • Mega B vitamin stress, som efter min mening, er det bedst sammensatte B-vitamin præparat, vi har herhjemme. Jan og jeg får sådan en (eller to) hver dag primært efterår og vinter, for mere energi til alle celler i kroppen. Derudover skal jeg have en Multi B tablet, da jeg indtager store mængder af Methylcobalamin (B12) – og intet B-vitamin skal stå alene i en krop.
  • Papaya Plex til oppustet mave, som jeg spiser/tygger efter hvert store måltid. Det er de bedste enzym-tabletter, jeg har brugt.
  • TetraCleanse en kur jeg tager tre et par gange årligt for min fordøjelse. Virkelig god og mild ved tarm og mig.

Husk

Husk jeg ikke er læge. Jeg skal ikke sælge jer noget. Jeg tipper blot om et produkt, jeg har gavnlig effekt af. Håber I kan bruge min erfaring. Spørg mig endelig pr.mail eller her i kommentarer, hvis I vil vide mere. Spørg jeres læge eller Google ved tvivlsspørgsmål.

Læs mit tidligere skriv for mere info om Ibbyheart og kosttilskud…

Et par hylder i mit helseskab …

Møs og pøjpøj med IbuActin 

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.