Inspiration til en stærkere krop – gladere hjerne?

Annonce

Inspiration til en stærkere krop – gladere hjerne?

Jeg er ikke læge. Jeg har IKKE SVARENE, men jeg har nogle fif til en stærkere krop og en gladere hjerne. De virker i hvert fald på mig – i min krop – og på min fine hjerne.

Jeg har sammensat lidt tips og tricks.

Dette skriv udsprang af en læser, der havde fundet min blog på nettet, og derfor havde nogle KONKRETE spørgsmål til mig om min helse  – og min vej tilbage til livet efter en hård start med sclerose i 2000. Hun har selv sclerose, og hun ved godt, at mine fif ikke er VEJLEDENDE men blot vejvisere for mig – små lys for mig – så jeg har fået det bedre og bedre – gennem tiderne. Hun ved godt, at ALLE sclerosetilfælde ikke er ens, men hun ville gerne vide lidt om mine kosttilskuds-råd og kostråd i dén jungle, der findes om MS på alle sider af GOOGLE etc. Derfor skrev jeg ned til hende, GULDKORNENE i mit liv de seneste år – og dem skal I også lige have – til inspiration og som info <3

Mine små veje til et lille smule bedre liv med sclerose – mine guldkorn

GURJEMEJE  antiinflammatorisk – styrkende – betændelsesfightende – får det HVER DAG i en eller anden form (læs mere i et tidligere indlæg HER).

OMEGA 3

OLIE – omega 3 fedtsyrer – dæmper inflammation – skaber god viskositet i hjernen – hjerneføde – hjerteføde – antiinflammatorisk  – jeg får olie HVER DAG i en eller anden form

PROBIOTIKA

Probiotika – mavens ven – tarmenes støttehjerneføde – sunde tarme giver bedre tanker/liv. Her skifter jeg også ofte – altid bare én af disse probiotiske powerhouses;

Methylcobalamin (som jeg har taget siden jeg fik sclerose)

B12 – altid methylcobalamin og minimum 2000 mcg dagligt – dem køber jeg i USA – men de fås også i Danmark nu – søg på Methylcobalamin. Håber I finder dem.

Særlige mineraler (der er mange – men lige de her to er særlige for MS)

SELEN og MAGNESIUM – to power mineraler der er essentielle både som antioxidant og som ”spasmedæmper”. Jeg køber de her; https://www.helsam.dk/sundhed/mineraler/selen/nds-selen?id=9191  følger daglig dosis og https://www.helsam.dk/sundhed/mineraler/magnesium/magnesium-300?id=16628  følger daglig dosis plus periodevis et par stykker ekstra. Jeg har prøvet mange forskellige magnesium – især – og lander altid tilbage ved Biozym’s.

MEN når jeg skal forkæle mig selv – sådan helt vildt – og lige har et par 100 til det, så køber jeg denne flaske – og den er så god for min krop – for mig – min energi og mine depoter i kroppen. Prøv den. Læs om den.

Periodevis indtager jeg;

Byggræs iblandet lidt juice til min morgenmad

Hvedegræs/ og eller spirulina for den udrensende effekt også i min juice til morgenmad

Resveratrol – antioxidant bombastisk – genial https://www.med24.dk/kosttilskud/diverse/natur-drogeriet-roedvins-resveratrol-complex-90-kap

Alfa-lipon – SUPER antioxidant – en måneds tid 5-8 piller dagligt (de er GODE, hvis man er lidt low på energi) læs her; http://www.natur-drogeriet.dk/frame.cfm/cms/produktblad=yes/npv=22940/npbv=22940/sprog=1/grp=101/menu=101

Vitaminer

Mht Vitaminer så får jeg mig godt dækket med god, varieret økologisk kost, MEN jeg har altid gode vitaminer som B-vitaminer og en multivitamin samt C-vitamin – som jeg kan indtage engang imellem – NÅR JEG FØLER for det…

Ingefær

INGEFÆR – uundværlig – drikker det i frisk juice (som Jan the man laver til mig med ingefær, citron, gulerødder og to æbler – det holder sig i fem dage på køl) eller drikker ingefær te og/eller køber ingefær piller (men er mest til det friske)

CBD

CBD – 10 dråber 4 mg hver aften inden boglæsning – in bed. Indtager også dråber på dage med dårlig energi – dumme ms dage kan lindres med et par dråber cbd.

… og så har vi ikke engang talt om motionen – min træning – men den tager vi i næste blogpost om emnet <3 

…og vi har heller ikke talt om positive energier fra mennesker og hunde og dyr i mit netværk. Det er også vigtigt. Det tager vi en anden gang – samt dét med glutenfri kost (så godt som)  – for dét har effekt hos mig…

Tak fordi I læste med – og tak til Lone, der fandt mig – og dermed fik mig igang med dette skriv.

PS: Jeg skriver annonce øverst, da jeg nævner nogle firmaer og har links inde, men jeg FÅR INGEN PENGE for at skrive alt dette. Det er mine ord – om produkter jeg mest en dels altid selv betaler. Så har vi det på det rene.

OG alle disse fif gælder IKKE blot MS’er – det er til og for de fleste…

Møs og god søndag fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>