Probiotika om aftenen

(null)

Probiotika om aftenen

Jeg indtager altid Probiotika på tom* mave (*to timer efter anden indtag). Sådan virker de bedst i min mave. I min krop. Jeg tager dem sammen med min sovemedicin, B12 (methylcobalamin) og magnesium, inden jeg ser dyner. Hver aften. I nogle perioder tager jeg også Probiotika hver morgen, på tom mave (og en om aftenen også, det kommer an på, hvor (U) sund jeg har været). Det varierer lidt hvilke varianter af Probiotika, jeg indtager. Ser jeg nogle gode nogle på tilbud, shoppes de, og stilles på køl (Solaray’s og UDO’s Choice skal stå på køl). Nogle skal ikke på køl. . Jeg har præference for dem, der skal på køl, men tager også de andre (som Symbioflor og PB 8 eksvis).

HVORFOR PROBIOTIKA:

Jeg tror på, at meget helse kommer fra vores tarme. Jeg tror på, at er der ikke de bedst mulige betingelser for alt det vi byder vores mave af mad og drikke, så er det værre, hvis vi ikke indtager probiotika, end hvis vi gør. Jeg taler ikke om diarré-stillende probiotika, som vi køber, når vi rejser (Idoform og Paraghurt). Jeg taler om nogle af de ovenfornævnte. Jeg har fået en roligere og “gladere” mave efter jeg fast tager Probiotika hver aften. De rette bakterier i mine tarme giver mig mere energi. Jeg skifter mellem brands, da tarme skal udfordres. Der er altid Lacto Acidophilos- og Bifido-bakterier i.

HVORFOR IKKE SPISE FERMETEREDE GRØNTSAGER?

Fordi jeg ikke orker. Det er nemmere med en pille. Punktum. Dog er jeg helt sikker på, at den “fermeterede vej” er meget sund. Du kan læse mere HER, Jeg har drukket Brottrunk i et år, drikker æbleeddike eller Valleforce (Molkosan) hver dag…

Læs evt denne spændende artikel også

LÆS OGSÅ DENNE, der forklarer min holdning til helseprodukter…

Måske har denne post fået dig til at overveje om Probiotika kunne have en gavnlig effekt i din krop? Det har Probiotika i hvert fald i aller højeste grad i min MS KROP!!! …

BONUSINFO: Jeg har taget Probiotika fast i fire år. Husk at skifte mellem brands. Tarme skal udfordres. Jeg fik anbefalet Probiotika af en Helsedoktor, jeg så, der var Homøopat  og Akupunktør (og læge). Han praktiserer desværre ikke mere (grundet alder). Han var så dygtig altså, og han havde ret. Når mine tarme var gladERE, var hele jeg gladere…

Solaray’s er købt i Matas på Godthåbsvej til kr 189,95 hos Maria. Fås også HER De er mælkefri.

VIGTIG VIDEN: Probiotika er IKKE for alle. Følg anvisning for indtagelse på selve produktet. Undersøg markedet til bunds inden du starter på Probiotika. Google det. Læs om det. Dette virker for mig, og jeg fik indtagelse om aftenen anbefalet HER for et års tiden siden. Har ellers taget Probiotika med mad.

5 Comments
  1. hejsa

    jeg tager udos choice probiotika super adult der skulle være nogle af dem der indeholder flest bakterier der står på dem de skal tages på fuld mave altså efter et hovedmåltid. ved du hvorfor? og hvorfor tager du dem på tom mave?

    mvh jenny

  2. Kære Jenny, det er af lovmæssig årsag at der står på label at det skal indtages med mad. Som sagt fint at følge de anbefalede retningslinjer, men for mig virker Probiotika optimalt på anden vis. Hende der satte mig på No food in tummy-dealen siger “vigtigst er det at huske at tage det! og hvis det betyder at det er til morgen så fred være med det… Det med at tage det til natten er for at bakterierne får lidt ro… når det er nat sover/holder de fleste sig i ro og uden at stoppe en masse mad ned i tarmene, dvs der er ro til at bakterierne kan gøre deres arbejde i ro og mag”. Derfor gør jeg det – og jeg mærker tydelig forskel – knus og tak fordi du spørger Jenny

  3. Jeg har længe overvejet det, efter en ansigtsbehandling for nogle måneder siden, hvor terapeuten sagde, at det kunne hjælpe min til tider problem-hud, hvis man fik bugt med nogle bakterier i tarmene, som kunne være ballademagerne. Jeg tror det skal prøves 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.