Origins GinZing nyheder, vi lige skal se på

ginzing

origins_sku_0N3L01_500x625_0

Origins GinZing-nyheder, vi lige skal se på

Jeg elsker Origins’ GinZing-serie. Jeg har prøvet/ejet alle produkterne i serien – lige fra pudder til dagcreme – sågar mascara. Jeg er vild med effekten. Den forfrisker og fugter. Jeg er vild med duften, og jeg kan lide priserne. En god fugtcreme til morgen og aften kan fås til kr 185 for 50 ml. Den hedder GinZing Energy-Boosting Moisturizer. Den er god at deles om. Vent lidt, forstået på den måde, at den kan stå på “pigehylden” på badeværelset, og så bruger manden bare løs af den også (ja Jan har brugt den engang – den er fremragende til mænd – også). Anyway, der er kommet to nye produkter i serien, som jeg har fået tilsendt og testet. HØR HER:

GinZing Energy-Boosting Treatment Lotion Mist, 150 ml kr 145

Hva’ er det? En opfriskende facemist, der fugter og stimulerer

GinZing Energy-Boosting Treatment Lotion Mist er en super opfriskende treatment lotion mist, der giver huden et energi-boost med det samme – og fugt til træt (og grå/grov) hud. Hjælper til at genoplive huden og holde huden sund. Er klinisk bevist til at gøre hudens struktur mere jævn på bare 2 uger. Opfrisker desuden sanserne med en æterisk olie blanding af grapefrugt, citron og mynte.
Den kan bruges af alle hudtyper – og alle køn <3

HOW TO: Hold flasken 25-30 cm fra ansigtet og spray over huden. Luk øjne og mund. Påfør om morgenen  eller anvend den i løbet af dagen som et energi-boost. Det gør jeg, og den står på køl, ah.

10216939

GinZing Peel-Off Mask to refine and refresh, 75 ml  Kr 195

HVA’ ER DET? En opfriskende peel-off maske med en sjov kobber-perlemor-finish.

Denne lækre maske fjerner øjeblikkeligt træt og “grålig” hud. Peel-off effekten fjerner døde hudceller, skidt og snavs. Den får huden til at føles mere jævn, glat og opfrisket. Forfiner hudens porer og opfrisker sanserne med en æterisk olieblanding af grapefrugt, citron og mynte.

Anbefales til normal/kombineret og fedtet hud. Anbefales ikke til meget tør eller sensitiv hud.

HOW TO: Påfør et jævnt lag på en tør og ren hud. Undgå øjenområdet, bryn og hårgrænse. Lad herefter masken tørre. Det tager 15-25 minutter. For at fjerne masken, smiler du og den vil løsne sig så den forsigtigt kan pilles af. Fugt en vatrondel med vand og rens overskydende produkt af (I har set billeder af den i brug inde på min FB-side, hvis I følger den).

IB SYS’: Masken virker som alle andre gode kvalitets-peel-of-masker rigtig fint, og efter hensigten. Det jeg bare storelsker denne her, er det kobberfarvede finish. Det er sjovt og anderledes end hvid og sort. Jeg ved, at andre fancy mærker også laver metal-ish-look-peel-of-masker, men de er ikke Origins, punktum. Jeg synes, at I skal få en prøve i Jeres lokale Matas, og så gå hjem og lege. Det er sjovt, især til sidst hvor man skal smile. Så løsner den sig, og man ser I spejlet og ser sin oldemor, da den krakelerer af. Huden bliver frisk af det, glat og sundere at se på.

Facemisten har jeg snart brugt op. Den er jeg vild med. Jeg har vist Jer en i en video på FB, og efter den video var der mange der skrev, hvor den kunne købes. Jeg har fået så meget god feedback siden. Tak venner. Jeg synes prisen er fornuftig, og min hud kan lide effekten og min næse (hjerne) elsker duften. Prøv den på næste gang i lige støder på den hos en Origins-forhandler.

SIDSTE PIP FRA IB: Husk det er i GinZing-serien min yndlings-tryllecreme findes. Den hedder VitaZing, og er den endnu ikke testet, så skal I på jagt efter en prøve nu (leg den hedder Pokémon)

+lille pip mere; priserne er faldet på nogle af de mest solgte produkter hos Origins. Jeg gav kr 320 for VitaZing før prisnedsættelsen. Den koster nu kun kr 245. Køb den HER

4 Comments
    1. Lov mig af prøve den når du ser den – bare pift udover makeup 👏🏽👏🏽👏🏽

  1. Elsker også ginzing produkterne. Prøven på masken er hentet og skal prøves i aften. Cremen er også blevet min datters favorit og at prisen er faldet gørvdet bare lidt sjovere. Misten er sat på ønskelisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.