VitaZing tryllecreme

Picture

VitaZing Tryllecreme –
endelig har jeg fået den prøvet. 
Min veninde, der er i Matas, havde nogle små prøver med til mig ved sidste visit. Jeg behøvede blot prøve den to gange… 
Min mand købte den til mig i lufthavnen til Valentines Day-gave – SØDE JAN. 
Så nu har jeg min egen tube Tryllecreme.

Jeg havde hørt så meget godt om den. 
JDet ér en TRYLLECREME – en farvet dagcreme med masser af plejestoffer og ingredienser, der tryller GLØD frem i huden på magisk vis. 
Den har en vidunderlig konsistens – og jeg tænker hver dag, når jeg bruger den “Ej, for dælendyt’me – det er smart, at den er hvid, når man smører den på- og så bliver den gylden ved indsmørring”. 
Der skal ikke meget til at gøre mig glad indeni…

Når jeg bruger den idag, bruger jeg en transparent pudder henover, for at tage lidt af det gyldne skær. 
Når forårssolen titter frem, og jeg atter bruger selvbruner – bliver den brugt flittigt uden pudder henover.

Prisen er 320 kroner for 50 ml.
Det er en god pris. For man får virkelig meget i denne trylle creme, både pleje, glød og let solbeskyttelse.

Jeg vil opfordre jer alle til at løbe ned til den nærmeste Origins Forhandler  – og be’ om en prøve. Den skal bare prøves. Jeg er så glad for at min elskede SVESSE (veninden fra Matas) gav mig et par prøver på hendes egen yndlingscreme Origins VitaZing. 
Det ér en trylle creme – der er skabt, især til kvinden, der bare vil have lidt glød til den kedelige kødpølsefarvede vinterhud og som ikke er vild med at se makeup’et ud. Den er meget naturlig og dejlig at have på. Det er en vitamincocktail af dimensioner.

Jeg giver Origins VitaZing  MAX point ****** SEKS flotte stjerner.

Origins siger:
“I en verden, hvor mange af os har lange arbejdsdage og ikke får nok vand og næringsstoffer, eller måske har små børn derhjemme, hvordan kan det så være muligt at opnå en rosenrød, klar og sund glød på et øjeblik? 
Origins tilbyder her et nyt produkt mod mat og glansløs hud, som trænger til en ordentlig opkvikker – VitaZing™ SPF 15 Energy-boosting moisturizer with Mangosteen. 
Folk vil tro, at du har været på en uges vidunderlig ferie, gennemført et halvmaraton eller er smaskforelsket – denne multivirkende, oliefri fugtighedscreme giver din hud den perfekte glød.
VitaZing™ SPF 15 Energy-boosting moisturizer with Mangosteen er proppet med en cocktail af naturlige ingredienser. Hemmeligheden bag denne fugtighedscreme er Mangosteen Energy Complex, som bidrager til at optimere energien i cellerne.
VitaZing™ SPF 15 Energy-boosting moisturizer er fremstillet med en unik mineralpigment-teknologi som gør huden perfekt og synligt forbedrer hudens udseende på et øjeblik. VitaZing™ SPF 15 Energy-boosting moisturizer with Mangosteen ser farveløs ud, når den masseres ind i huden, hvorefter den frigiver en diskret antydning af en let farve, som også er med til at forbedre hudens nuance.

VitaZing yder også en bredspektret UVA-/UVB-beskyttelse, som er afgørende for, at huden holder sig ung, hvilket gør cremen ideel til daglig brug. 
VitaZing™ er fremstillet med en skøn blanding af æteriske citrus- og urteolier bestående af grapefrugt, rose og agermynte.”


Picture

BONUSINFO:
Jeg elsker Origins. I den Matas jeg er udlært i – og var bestyrer af – havde vi Origins som nogle af de første i Danmark i 1992. Jeg var så heldig at stå for Origins i vores butik. Åh, det var gode tider.
Jeg fik en øjencreme sidste år fra Origins af en veninde, og det er stadig en af mine yndlings øjencremer :

GinZing øjencremen med opaliserende stoffer, der tryller de mørke rander omkring øjnene pist væk <3… PRØV DEN.


6 Comments
  1. Jeg har lige været nede og købe den i min lokale Matas i Hørsholm, og har netop taget den på. Hvor er den flot. Den dufter jo også meget godt. Tak for tip om god hjemmeside til Origins Danmark.
    Det er en side jeg vil vende tilbage til
    Hilsen Inge Hansen

Leave a Reply

Your email address will not be published.