pH formula kommer fra Spanien

IMG_2661

Mine nærmeste ved, at jeg ofte har talt om det spanske mærke, pHformula. Jeg har en veninde, der har brugt det mod akne (med stor succes), og en bekendt, der har fået det anbefalet i forbindelse med et ansigtsløft. Jeg har aldrig vidst, at det fandtes i Danmark. Nu har jeg fundet pHformula i Danmark. Lige HER. Juhu.

Jeg vil vise jer tre yndlingsprodukter, som hjælper mig med at holde min hud så fin, flot og fyrre-glad, som muligt. Det er hudpleje i særklasse.

1:

E.X.F.O. Cleanse 100 ml. kr 259  250 ml. kr 510
Med E.X.F.O. Cleanse lægges skin tonic, eksfoliering og makeupfjerner på hylden, og jeg nøjes med ét produkt. E.X.F.O. Cleanse er både mild og grundig på samme tid. Samtidig hjælper produktet huden med at løsne de døde hudceller, så de efterfølgende plejeprodukter trænger nemmere ind. Jeg bruger den sammen med min Clarisonic børste. Det er det ideelle par altså. Jeg bruger den ikke omkring øjnene. NEVER. Den parfumefri rens er baseret på blandt andet lactobionic acid, der binder fugten til huden uden at irritere; rooibos-ekstrakt, der modvirker angreb fra de frie radikaler; papainenzym, der styrker hudens naturlige immunforsvar, samt vitamin B5, der har beroligende, fugtgivende og anti-inflammatoriske egenskaber. Dosering: En stor ærte. Brug: Massere på våd hud, og skylles af med lunkent vand (eller sammen med rensebørste). Huden efterlades ren, blød og klar til pleje. Simply love it.

 

 

2:

N.E.C.K. Recovery 30 ml. kr 510. Hudplejen stopper ofte ved hagen. Ikke herhjemme. Jeg har brugt enten Clarins’ eller Ole Henriksen’s halscreme før.
Med N.E.C.K. Recovery-halscremen fra pHformula får jeg en halscreme på pumpe (for første gang), og det i sig selv er et stort plus.  Cremen er formuleret med et avanceret opstrammende glycoprotein kompleks, der løfter og udglatter huden, hyalauronsyre, der hjælper huden med at binde fugten, samt sesam, der aktivt modarbejder tyngdekraften og giver en umiddelbar løftende fornemmelse, der føles helt skønt,
Cremen er dermed velegnet til hud præget af ældningstegn, men også meget tør eller tynd hud. Produktet anvendes morgen og aften i et tyndt lag på hals og décolleté med opadgående strøg. Jeg kan ikke se en effekt, men jeg kan mærke at min hud bliver så fin og blød.

3:

C.C. cremen spf 30++ 50 ml kr  319. Nu kommer vi til min favorit i serien. C.C. cremen. Cremen får huden til at virke mere jævn og glat, ligesom den giver en sund glød. Der er tre farvetoner at vælge imellem. Jeg har medium. Cremen indeholder blandt andet vitamin C, der giver huden et kraftfuldt tilskud af antioxidanter, retinol A, der stimulerer syntesen mellem collagen og elastin, og risklidolie (der også gør huden mat), der forbedrer hudens elasticitet og gennemfugter huden. Det er den bedste CCcream, jeg ejer. Den vil jeg bruge hele vinteren over en plejende dagcreme.

Om det spanske brand pHformula:
Navnet er pHformula, og der er tale om et spansk brand, grundlagt for bare 5 år siden, men som udspringer af 30 års forskning, udvikling og produktion af behandlingsprodukter fra hudlæger i hele Europa. Produkterne bliver udviklet på eget laboratorium i Barcelona, hvor man til dagligt forsker i pharma-cosmeceuticals.
Pharma-cosmeceuticals er behandlinger og produkter baseret på teknologien bag regenerativ medicin; processen, hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv ved skin-resurfacing. Helt konkret betyder det, at produkterne kan have samme effekt som visse former for kosmetiske indgreb, men uden de bivirkninger, der følger med.
Hvert enkelt hudplejeprodukt til hjemmebrug er så gennemarbejdet, at det kan bruges som en del af en større hudplejerutine med pHformula, men det fungerer også fint sammen med andre produkter.
Hos en kosmetolog vil du kunne få sammensat et program, hvor du får en meget specifik behandling med både hjemmeplejeprodukter og klinikplejeprodukter tilpasset din hudtype. HER kan du finde kosmetologer, der bruger pHformula i Danmark.

6 Comments
 1. Kære Ib
  Fedt med en spansk brand, jeg kommer selv fra Spanien :). Glæder mig til at prøve deres CC Cream. Jeg har lige købt Vichys Idealia BB cream. Jeg troede at BB og CC creams kunne substituere dagcremer, men jeg læser nu at du også bruger dagcreme under dine BB og CC cremes…anbefaler du det eller er det ikke nødvendigt?

  Og lige et andet spørgsmål: Jeg så et super fedt lyserød blusher fra Nyx i dit instagram profil. Hvad hedder farven? og hvad med kvaliteten? Anbefaler du det? Og ved du hvor man kan købe den?

  På forhånd tak 🙂
  Ha´en dejlig dag.

  Kh,
  Virginia.

  1. Søde Virginia – tusind tak fordi du spørger mig. BB creme og CC cremer kan sagtens stå alene – men ikke på sådan en som mig der er gammel OG har tør hud. Om sommeren kan de godt – men ikke efterår og vinter <3 - gi'r det mening? Mht NYX så fik jeg den af Liva (du ved min gæsteblogger på 15 år) i gave, da hun havde været i USA. Jeg elsker den. Farven hedder Rose Garden. Ha' en smuk weekend. fra Ibbe

   1. Kære Ibbe

    Mange tak for dit svar. Det kan godt være at din hud er tør, men du er ikke gammel ..du er da lækkert Ibbe 😉

 2. Dejlige Ibbe. Min indre hudterapeut bliver så glad at hun hopper op og ned og klapper i sine små bløde velplejede hænder, når hun læser dit punkt 2. At hudplejen ikke stopper ved hagen. 🙂 🙂 🙂 det gør den nemli’ ikke. Ansigtets hudpleje går fra hårgrænsen til ned over decollete ( hals og det øverstykke af brystet) OG kropsplejen går fra under hagen og ud til tæerne :). FORDI hals og decollete er det stykke hud vi exponerer allermest til vind og vejr, skidt og sol, ud over ansigtet, OG det er et stykke hud, som ikke har et godt fedtlag til at hjælpe spænstigheden, og den dejlige muskel Platysma 😉 som kan ses når man strammer mundvigerne ud/ ned hæfter i hud og dybereliggende muskel, og bliver hurtigt slap af den grund. Derfor dobbelt op til Platysma og hvis man kan, så gi’ hende en god halscreme oveni så forbliver hun en spænstig lille frækkert. ( og husk de lidt fjollede øvelser også til denne muskel ). Smiiiiiiiil bredt :)))))) <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>