Phytomer vækker bare noget i mig

GENIAL serum

Reklame

Phytomer vækker bare noget i mig

Phytomer er bare en serie, jeg er glad for. Det er for mig en blanding af ALGENIST og BIOTHERM (så I har et billede af Phytomer – mit billede). Serien kan købes hos kosmetologer, og på en dansk hjemmeside – så det er ret nemt (trods alt) at få fat på.

Mine anbefalinger;

  • Phytomer Marine mist – limited edition – Scented Water with oligomer. Marine mist bliver brugt i de professionelle Phytomer-behandlinger hos kosmetologer, og den dufter bare så dejligt. Den kan købes i en kort periode – til hjemmebrug. Kr 219 – bruges som Facemist, og jeg har også brugt den på mit tøj (så lækkert)
  • Phytomer Prebioforce serum  – der styrker vores mikrobiom i huden (ph-værdien genfindes i korrekt balance). Den virker. Wauh en forskel. Meget drøj. Let cremet konsistens. Kr 419 for 30 ml. Brug den som en kur. Jeg har været så imponeret. Tror min hud trængte mere end øjet kunne se.
  • Phytomer Doux Contour – øjenmakeupfjerner der kan fjerne vandfast makeup – den er SÅ GOD, koster kr 179 (og lige nu er der et tilbud, hvor en øjenmaske følger med) – fedter ikke – men kan ikke bruges sammen med M2Beauté (vigtig viden)

To yndlinge skal også have plads

Phytomer Douceur Intemporelle (dagcreme) og Recharge Nuit (natcreme). Sådan et sæt er en vidunderlig gave at give sig selv, hvis I har hud, der er voksen, og samtidigt lidt tør og træt. Huden vækkes og de to produkter sammen gør en kæmpe forskel. 

Natcremen er en af mine yndlinge. Den er så vidunderlig, blød og velduftende – og mega drøj.

Dag- og natcreme
Facemist, øjenmakeupfjerner og serum (Prebioforce)

Hermed en anbefaling af Phytomer, en serie jeg har været så glad for, og som jeg har anbefalet til mange. Min veninde i Jylland bruger kun dette brand nu, for som hun siger “min hud er bare blevet pænere og mere finporet”…

Ha’ en dejlig dag. Sommeren er på vej tilbage, og jeg minder lige jer om, at solcreme skal på i rige mængder – også i sensommeren.

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.