SMUK Skincare og den jaderulle

Sponsoreret* (sendt til test)

SMUK Skincare og den jaderulle

Jeg har haft to jadestensruller før i mit liv. They go way back. Nu er de bare blevet mega moderne igen. Det er jeg glad for. Jeg er glad for næsten alt, der uden at belaste et system, kan virke forbedrende og godgørende, og dét gør sådan en “rullefrans”. Jaderullen kan fås fra mange firmaer, og jeg har sagt ja til at prøve den fra Heidi (SMUK SKINCARE’S FOUNDER). I må selv støvsuge markedet for jaderuller, og finde ud af hvilken en I vil have, men jeg synes, at I skal overveje at prøve det  og den her...

SMUK SKINCARE JADERULLE

Jaderullen stammer fra Kina og den har været brugt i århundreder til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Huden får mere glød (mere liv) af den øgede blodgennemstrømning – it’s a given. Jade har en beroligende effekt på nervesystemet (min mor elskede jade). Brug den gerne både morgen og aften på et afrenset ansigt. Den er super effektiv, hvis I bruger den ovenpå en serum eller ansigtsolie, så absorberes det bedre. Rul løs i ca. 5-1O min. også gerne på halsen. Den lille rulle er perfekt til øjenomgivelserne og rundt om læberne. Rul rul og rul i alle retninger. Jaderullen har udover den beroligende effekt også en afspændende effekt (brug derfor bla ved kæbelinjen – hvis du har tendens til hovedpine).

Jaderulle rensetip og andet

En sidste vigtig detalje er rengøring af jaderulleren. Tør den af med en våd klud hver gang du har brugt den. Læg den engang imellem i saltvand natten over. Det renser og fjerner frække energier. Opbevar den gerne i den medfølgende æske, så den ikke får sollys.

Jaderullerne er unikke, så de kan være variere en kende. Hvis den begynder at pive, kan  den smøres med lidt vaseline/balm eller lign.

Kære venner, prøv éen. Jaderullen fra SMUK koster kr 349 (og jeg har købt en til en veninde i julegave, da den var på tilbud i Magasin). Fås bla i Magasin og hos Naturlig Smuk.

Hvis I vil gå all in – og hudforbedre big time

Så køb også SMUK Face Serum, når I alligevel shopper. For den er så god og skøn. Jeg er igang med min fjerde.  Den er god til tør og moden hud – især.
Den hudkære treenighed af A, C og E-vitamin har fået selskab af altid hudgode B3 (Niacin). Derudover er serummet mættet godt af  hyaluronsyre og ekstrakt fra rød tang – sammen med olier fra kokos, havtorn og jojoba samt aloe vera.

Vitamin A, C, E Booster-serum er eminent til at sætte gang i cellefornyelse og give huden glød og spændstighed. Prisen er kr 449 – og den kan bestilles hos naturlig smuk (og i Magasin selvfølgelig).

Et super makkerpar til hudforbedring og forkælelse af hud, sjæl og legeme…

I kan læse om SMUK SKINCARE i mange af mine gamle indlægbare søg løs.

 

 

 

2 Comments
  1. Så go morgen Danmark med en dame der sagde den skulle være så effektiv til kalkunpludder 😂
    Sådan en ønsker jeg mig, da jeg syntes jeg har lidt antræk til det. 😳

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>