Ugens fantastiske fire hunde

Ugens fantastiske fire hunde

En dag sad jeg med en af mine hjerteveninder. Vi øffede begge lidt over mit helbred og tilstande i hendes familie, da vi pludselig begge sagde; “vi skal gøre mere, der gør os glade”.

Meget nemt for mig. Jeg skal bare se flere hunde. Snakke med flere hunde, ae og kysse flere hunde, træne mere med Fjolle, være mere nærværende i hans selskab. Hun skulle noget andet. Hun har børn!… tihi …

Anyway, jeg besluttede mig dengang for, at jeg ville lave flere hundeblogposts. Dette er et af mine tiltag…

Ugens hunde

Det bliver fotos af hunde, jeg har mødt i ugens løb, der har gjort mig glad – givet mig energi – gjort mig godt.

Jeg håber indlæggene vil inspirere til AT VÆRDSÆTTE MØDER I LIVET, DER BERIGER OS…

HER HAR I NORTON OG LADY

NORTON – er en livsglad og kysseglad Corky. Han er ikke vild med Fjolle – det er gengældt, men han elsker mig – og mine lammelunger. Nogle gange går det at sige hej, imens Fjolle er med mig, andre gange gør jeg det ikke. Fjolle er min 1.prioritet, altid. Er han i grumpy-jeg-gider-ikke-sige-hej-til-ham-Norton-humør, springer vi over. De dage, hvor jeg møder Norton uden Fjolle, er de bedste. Da kan vi rigtig hygge og kysse og nusse. I love it. Norton bliver 6 år i juni 2017.

LADY – er vores homegirl – Fjolle’s gode veninde. Hun er en 30 kg sort blandingshund fra internat. Vi elsker hende. Lady er 10 år. Hun er så sød, særlig og kærlig. Hun elsker at gumle gulerødder, trærødder, grene og lammelunger. Lady og Fjolle svinger godt sammen. De leger ikke, men de er gode til at gå sammen, være sammen. Lady er Fjolle’s veninde. Han stoler på hende, at hun har hans ryg.

OG SÅ VAR DER FJOLLE OG LAURA

FJOLLE er en PBGV. Han er min lille fis. Han er mega mild, og kan være grumpy og særegen. Han er enebarn. Han havde ingen hvalpe-søskende. Måske det også siger noget om hans adfærd. Han er glad for mennesker. Allermest, når vi er derhjemme, og de er på gulvet og vil nusse ham – i lang tid – ligeså stille – og ikke røre ved hans skæg. Det er han ikke vild med – mor må godt – ikke andre (jo Stina måtte også gerne). Han har udvalgte yndlingsmennesker, og de kan få ham op i lykkefeltet – men det er ikke mange. Han er lidt overvægtig. Moren skammer sig, og forsøger at få ham på rette KUR(s). Han skal tabe sig to kilo inden Stina kommer hjem fra USA. Vi er igang.

& LAURA – atter en sort sag. Jeg elsker bare sorte hunde. Jeg ved godt, ja ja, at jeg elsker alle hunde, men åh altså sorte hunde kan noget i mit hjerte. De vækker i hvert fald minder om min søde ven Trine (en sort labrador fra min barndom – min tante og onkels hund). Hun var så særlig og kær. Laura er ligeså. Hun bor hos min Faster Ena’s datter. Hun er højt elsket. Hun har så dejligt et hundeliv, og man kunne mærke hendes generøse sjæl allerede ved første blik. Se lige ind i hendes øjne. Mit hjerte smeltede. Jeg vil stræbe efter, at se hende hver gang jeg er i Esbjerg fremadrettet. Vil 100 x hellere kigge ind i hendes øjne og ae hende fremfor en tur i Kongens Gade med shopping.

HUNDE JEG MØDER

Fremover vil I finde (enddog måske jeres egne hunde, hvis jeg har mødt og møsset dem) masser af hunde, jeg har mødt herinde. En historie vil altid følge billedet af hunden. Der vil være flere billeder ved de kommende indlæg. Dette er bare en start, og billederne er også fra før denne uge, da vi havde sne herhjemme. Jeg nåede bare aldrig at skrive ord til billederne. Sådan er mit liv. Jeg når det jeg kan – vil og lyster. Tak fordi I har tiden – og tager jer tiden til at læse med herinde.

Denne går ud til alle hundeelskerne herinde. TAK FORDI i VOVer jer ind i mit Univers med et hjerte, der banker for ALLE hunde – og selv har fået en helt særlig PBGV, der er introvert og lydig. Det er noget helt nyt for os herhjemme, da vi jo var vant til Blop

#ugensfantastiskefirehunde  #hundeerhelse

 

4 Comments
  1. Hvor er de bare søde alle sammen 💖👍 men Lady hun har da bare noget helt specielt hende gad jeg godt nusse💖 💖

  2. Hej Ibby.
    Hvor er det bare skønt at følge dig og elsker din kærlighed til dyr, det varmer mit hjerte. Fortsæt endelig med dine hundebeskrivelser, de er så hyggelige. God aften og tak for en fantastisk blog🌸🐶
    Mvh. Pernille

  3. Sikke et fantastisk indlæg. Fortsæt endelig med flere af dem. Man blir i så godt humør af alle disse hunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.