Fra overvægt tilbage på vægten

 

Fra overvægt tilbage på vægten

Sommerpigen på ferie uden makeup og et foto taget så jeg ikke har dobbelthage haha – #nomakeup #kunrigtigefregner
Sommertypen med dobbelthage igen og delle ved armen. Det er okay, for jeg er HØJ igen…

Jeg har taget på. Jeg har taget fire kilo på henover sommeren. Ja, det kom lidt som et chok for mig. For jeg vejer mig ikke dagligt (men alligevel så chokerende var det heller ikke, for mine deller på maven har haft lidt vokseværk…)

Imorges gik jeg på vægten. Dér var realiteterne ikke til at skjule. Vægten lyste nærmest op. Pis mand. Plus fire kilo sagde den…

Så istedet for et vægttab på 18 kilo, kan jeg nu blot hviske, at 14 kilo er væk… 

Hmmm…

“Når man æder mere end man forbrænder, så tager man på”. Dét ved jeg altså godt. Jeg har simpelthen nydt sommeren lidt for meget. Jeg har spist for mange is. Jeg har nydt for mange Superflyers. Jeg har spist en kage, når jeg havde lyst. Jeg har været en rigtig LYST-pige… 

Jeg skal tilbage på sporet – igen igen. Jeg har været ude at skide før, og nu hopper jeg lige tilbage på sporet. 

Fra overvægt til ligevægt

Jeg gider ikke slå mig selv i hovedet for at have været en lyst-pige. Jeg orker ikke “SHAME”. Det er som det er. NU går jeg ind igen, og finder tilbage til den vej, der var så ret for mig at være på. Vejen, jeg selv havde fundet hen til – FRA OVERVÆGT TIL LIGEVÆGT (læs det gamle indlæg her og HER). 

Det sidste punkt er vidst røget ud af min databank i hjernen denne sommer.

Vægten skal alligevel være et pejlemærke

Derfor vil jeg begynde at kigge til vægten ligeså stille igen, så jeg kan få lidt ro i hovedet. Jeg vil kigge på vægten den 9.september igen. Det er datoen, der lyser op og siger “ferien er slut, Jans fest er ovre – og nu skal du igang Ankersen”. Så der begynder jeg at hoppe på vægten igen – og følger de tre kodeord i teksten ovenfor.

Er der flere derude, der også har fået bløde deller på maven hen over sommeren?

Ja, jeg spørger bare for at få comfort…

Det er jo ret dejligt at føle, at jeg ikke er alene <3

Dette skriv har ingen fed pointe, den har kun een grund til at komme på print; jeg vil bare dele med jer, fortælle at jeg har nydt det lige vel meget, og at min krop var meget gladere, da jeg var i 70’erne (nu er jeg i 80’erne igen – og ja jeg taler kilo)…

Jeg holder lige ferie og 60 års fødselsdag for Jan med lagkage og gode drinks. SÅ vender jeg skuden og hopper ind i 70’erne igen inden jul…

Peace Love and Harmony fra Ib

4 Comments
 1. Stort tillykke med Dan The Man 🙂
  Må I nyde fødselsdagen, det skal man jo 🙂
  Når man ikke er helt rask og ikke kan bevæge sig som engang, ja så kan kilo komme snigende!
  Jeg har desværre fået et enzymmangel problem, så jeg taber mig, men hele tiden og derfor for meget.
  Vi kunne måske lave en bytte handel? 🙂 🙂
  Hilsner og en smuk første efterårsdag til du og Jan 🙂

 2. Jeg har taget 5 kilo på :-/ Det er skide træls! Og det dækker egentlig meget godt hvordan jeg har det med det.

  Stort tillykke til Jan. Jeg håber I får en fantastisk fest <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.