Origins GinZing all of it

GinZing serien fra Origins

Sponsoreret (nogle af produkterne er udleveret ved en event)

Origins GinZing all of it

Say Origins Ginzing – and I will start to sing…

I ved det allerede; jeg er GINZING-fan. Jeg er fan af hele serien. Derfor blev jeg så glad, da jeg så, at Origins har tryllet endnu et par produkter i serien frem, som jeg lige vil dele med jer.

NU er cremen til tør hud kommet til en hud, der gerne vil have fugt, næring og energi/glød.

NU er den let farvede dagcreme med spf 40 klar. Den er simpelthen kærkommen. Da jeg har været så glad for Vitazing spf, var det nemt at hoppe på GinZing spf 40 (da jeg gerne vil have høj solfaktor).

Dagcreme

GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream 50 ml kr 185

Denne creme er intet mindre end vidunderlig. Med en ultrafugtgivende og plejende effekt, og den skønneste, livsglade duft, er denne creme blevet en af mine favorit-cremer ever. Den indeholder ginseng- og kaffebønne-ekstrakt, der giver huden fornyet energi og vitalitet. Huden får en smuk glød.

GinZing SPF 40 Energy-boosting tinted moisturizer

GinZing

 50 ml kr 245

Let farvet dagcreme, der vækker træt hud. Denne let farvede dagcreme er fyldt med koffein, der giver huden fugt, energi og masser af glød. Den er ligeså genial som VitaZing (tryllecremen), bare med faktor 40. Jeg synes, at farven er lidt mere “shiny”, og det er så pænt. Den er også tættere, og så dufter den lidt mere. Jeg vil stadig have dem begge herhjemme (både VitaZing og GINZING spf 40). Lov mig I går ud i livet, og finder jer en prøve på GINZING spf 40 farvet dagcreme.

Farvet dagcreme

Mere tryl

Farven matcher rigtig mange hudtyper. Cremen er hvidlig, når den presses ud, og tryller glød frem, når den arbejdes på huden. Den påføres bare som en almindelig creme. Den kan stå alene, men på tør hud, skal der en dagcreme under (synes jeg).

GinZing-serien kan

Ja, GinZing-serien kan bla;

  • være som et skud espresso til træt hud
  • give huden glød (VitaZing og GinZing spf 40)
  • vække vores sanser med mynte, grapefrugt og lemon (duften)
  • stimulerer huden med koffein fra kaffebønner
  • stimulerer huden med panax ginseng
  • gøre huden dejlig blød med cupuacusmør (cremen)
  • etc

I serien findes bla; peel-off maske, gel-dagcreme, dagcreme, dagcremer med farve, vaskegel, mineralpudder etc. I kan se hele serien på hjemmesiden.

GinZing spf 40

Jul

Følg med ude i livet og se om der kommer tilbud på Origins. Eks.vis tilbud på gaveæsker. Jeg har lige købt to stk, da Matas havde minus 25 % på gaveæsker. Der er gode rabatter at hente. Der udover har Origins sat priserne på deres produkter betydeligt ned, så det er efterhånden en prisvenlig serie, at få fingrene i – og så er den rigtig rar at arbejde med.

Min yndlings-kropsplejeserie hedder Calm to Your senses, og den skal I tjekke ud venner. Ønsk jer produkter fra Origins i julegave. Det gør jeg bla Calm to your senses bodycreme og en ny GinZing spf 40…

Møs fra Ibbe, der håber, at I er blevet inspireret???

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>