Tre olier – tre priser

Annonce

Tre olier – tre priser

Denne her er primært til oliefolket. Oliefolket er sådan nogle, som mig – der ikke kun bruger ansigtsolie og/eller kropsolie i vintertiden. Jeg bruger ikke olie i ansigtet hver dag i sommerperioden, men i hvert fald 4-5 gange om ugen, smører jeg huden ind i hele ansigtet – på halsen  – og på kroppen med olie. Min hud er nemlig født tør, og den har brug for olie (også selvom jeg indtager olie som kosttilskud også)…

Min hud er gladere med olie. Jeg bruger kun olie til natten i sommerperioden, så min hud ikke koger om dagen, hvis den møder solen…The

Tre olier

Jeg vil dele tre akutelle olier med jer. Det er olier jeg har fået sendt til test, der er blevet gode venner med min hud – alle tre. De koster fra cirka 300 – 1450.

La mer

The Renewal Oil fra La mer er “olie-guld”. Den føles godt på huden og dufter himmelsk. Den er dejlig, dyr og delikat. Det er luksus og forkælelse til “en oliehaj”, der har svømmet over Atlanten mange gange (voksen hud). The Renewal Oil blødgør og booster hudens regenerering, SÅ huden får mere fylde. Samtidig udjævnes fine linier, og gradvist bliver hudens naturlige fugtbarriere mere modstandsdygtig. Den legendariske Miracle Broth – som er selve sjælen i alle La Mers produkter – giver energi til hudens celler. Pris kr 1450 for 30 ml.

Murad

Murad siger; “husk vitaminer – så bliver huden glad”. Det er en olie fuld af vitaminer. Den dufter herligt, og har en skøn konsistens. Den indeholder;

  • Vitamin A, der udglatter fine linjer og tilfører glød til huden.
  • Vitamin B, der bringer balance.
  • Vitamin C, der giver ensartet hud og glød
  • Vitamin D, der forebygger solskader
  • Vitamin E, en kraftig antioxidant
  • Vitamin F, der forbedrer hudens barriererfuktion.

Pris kr 700 for 30 ml

Baobab

Baobab fra Senegal puttet på danske flasker, og solgt i et utal af skønne butikker i Danmark – med stor succes. Jeg har fået mange postive tilbagemeldinger på Baobab olien fra jer. Tak for jeres feedback.

Baobab er uden tilsat parfume. Bruges som serum til ansigt, hals og decolleté, til behandling af tørre pletter, rødme, irritation og ubalancer i huden. Jeg har anmeldt den før (kig og læs). God til jer der ikke tåler parfume, og som ønsker olie i ansigtet.

Andre olier

Jeg har mange andre olier – og de er også gode. Bla er Pudderdåsernes god og Caudalíe’s helt særlig. Hvis I er oliefolk, så kender I jeres præference, og har I lyst til at prøve en nye olie, så har jeg lige fortalt om tre af de nyeste og dejligste olie herhjemme hos mig. Jeg laver en video på både FB og IG, hvor jeg bruger olierne – og fortæller lidt mere…

Knus og hav en dejlig dag

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>