Forskellige Bb-cremer – hverdagsfoundation


REKLAME

Forskellige Bb-cremer – hverdagsfoundation

Bb-cremer er for mig hverdagsfoundation. Jeg lader sjældent en Bb-creme stå alene. Når jeg gør er det Bb-cremer som Vichy’s Idéalia, Origins Vitazing og Avènes Bb-creme. Dem kan jeg bruge alene på varme dage, meget varme dage, men over middag mangler jeg ofte fugt eller næring til min hud. Derfor bruger jeg altid enten serum, olie, (kokosolie sågar) eller dagcreme under Bb-cremen.

Jeg har stadig læsere der ugentligt spørger mig “Ibbe, hvad skal jeg gøre? Hvilken Bb-creme skal jeg købe?”. Så har vi en god dialog, og finder frem til en der er rigtig for spørgeren. Jeg stiller mange  spørgsmål, og derved finder vi frem til den rette.

SPØRGSMÅLENE (kunne lyde sådan her):

 1. har du et brand-præference? (L’Oréal, Clinique, Clarins, Benecos, Chanel, Dior etc etc)
 2. skal produktet være økologisk? (Jane Iredale, Green People, Benecos etc etc)
 3. skal Bb-cremen var vegansk? (Gosh, Urban Decay etc etc)
 4. skal den være let eller tæt i konsistensen? (hvor dækkende skal den være?)
 5. har du et spf-ønske? (spf 15 eller spf 50 – andet?)
 6. skal den kunne stå alene? (kunne bruges som både dagcreme og foundation)
 7. hvilken hudtype har du? (hvornår har du sidst fået din hudtype og tilstand testet?)
 8. er der et prisloft?  (skal den max koste 119 eksvis)
 9. hvilken hudtone har du?  (oliven hudtone, rødlig, mørk, lys, grålig – der findes mange toner da)
 10. må der være lidt parfume i? (har du nogle allergener?)

Har du fundet din helt egen helt vildt gode Bb-creme? Bruger du een helt speciel Bb-creme året rundt? Eller skifter du, ligesom jeg gør, alt efter vejr, årstid, selvbruner-status? hudtypetilstand? etc etc…

Jeg vil gerne hjælpe Jer med at finde den rette. Jeg vil gøre, hvad jeg kan. Jeg kan desværre ikke give Jer prøver, så derfor vil jeg give et lille tip til HVIS I ER INTERESSERET i at påbegynde et Bb-eventyr (eller prøve en ny variant af Bb-cremen end den I allerede bruger);

spørg i Matas, Magasin, den lokale helsebiks, spørg når I ser Bb-cremer, om I må få en prøve med hjem. Få hjælp til at finde en farve, der passer til Jeres hud – lige nu. Gå hjem og prøv den på. Mærk hvordan den sidder, hvordan den føles, om den holder til dit behov etc etc.

Vær opsøgende, hvis I vil lege med i Bb-land. Her er nemlig så fedt at være…

VIGTIG VIDEN: Jeg har siddet med en veninde og fundet frem til, at jeg har testet (brugt/købt/prøvet) over 50 forskellige Bb-cremer (vildt ik?). Siger det bare. Så jeg har ret god erfaring på det punkt. Bare for at nævne nogle; Clarins’, Benecos, Green Peoples, Shiseidos, Diors, Chanels, Lancômes, Cliniques, Lauders, Smashbox’s, Too Faced, Urban Decay, Tarte Cosmetics, diverse koreanske Bb-cremer, Kiehls, Biotherms, Nvey, Vichy, Avéne, La Roche-Posay, Nimue, Decléor, Embryolisse, Filorga,YSL, GOSH COPENHAGEN, REN, Bobbi Brown og m.a.c..

 

13 Comments
 1. Jeg elsker dine små anbefalinger 🙂 måske du kan hjælpe mig videre .. Er nemlig vild med bb creme men har ikke fundet den rigtige endnu .. Tit bliver de lidt for mørke .. Så for at tage dine spørgsmål 🙂 jeg har lys dansk hud med tendens til at blive rød .. Pga medicin kan den også slå lidt ud.. Men lige nu er den ren og fin dog lidt tør og sart .. Jeg har været glad for Laura mercier og er generelt glad for Bobbi Brown make up og Clarins.. Den skal kunne dække lidt rødme her og der du ved og et par ar hvis det er muligt .. Har du et bud på et mærke ? Jeg bruger Porclain i Bobbi Brown concealer og foundation .. Men til hverdag bliver det lidt tungt 🙂

  Mange kærlige hilsner Fie

  1. Fie du er sød. Elsker selv Laura Merciers – men den er svær at skaffe … TIl decideret rødme har jeg to fif til Bb-cremer (husk at skaffe prøver først) 1: Gå i Matas og få en prøve på Clinique’s Redness Makeup nr 03 og 04 er geniale – få prøver på to farver (evt farven fair? – måske er Neutral for mørk? – vil gerne vide det hvis du får det testet) ! http://www.clinique.dk/product/1599/13188/Makeup/Foundation/Redness-Solutions-Makeup-SPF-15/index.tmpl og 2: http://www.smashbox.dk/product/6032/21835/Ansigt/SMASHBOX-CAMERA-READY-BB-CREAM-BROAD-SPECTRUM-SPF-35/Studio-artisternes-favorit/index.tmpl Det er mine tips til dig kære Fie

   1. tak for dine fif søde ibbe :* – jeg vil bruge det sidste i min laura mercier.. og så vil jeg smutte i matas og få prøver på de andre 2 (3) – har kigget på dem et par gange derinde,, men det er så rart lige at få et tip om de nu virker :)! så TAK!

    jeg vender troligt tilbage .. men der går nok lige en tid ;)!

 2. Jeg er en af dem der nyder godt af din viden og erfaring og TAK for det🙏 bb/cc er takket være dig blevet en fast del af rutinen og efter brynene også har lært at få farve, er rutinen opskrevet 100% (til 10 min) hver morgen. Du nævner selv mere end 50 mærker-det er en jungle for menig mand..eller pige/dame der bbare vil se godt ud uden den foundation-kant-skræk vi fik i teenageårene. Tak Ib..for at lytte, fortælle med glæde og tydelig interesse for beauty og ikke mindst…-at du er 100% upartisk. Du er min Queen-bb😘

 3. Ja Queen-bb den er rigtig god. Du er et godt opslagsværk og har så mange gode tips og tricks. Tak fordi du deler dem med os. Jeg er selv blevet fan af vita-zing her til sommeten og når jeg vil have lidt mere dækning blander jeg lidt foundation i.

 4. Hej Ibbe. Jeg er jo vild med Clarins BB Creme, men havde simpelthen ikke råd … købte så Garnier Miracle Pefector, forventede ikke at kunne lide den, …men blev glædeligt overrasket. Det er ikke Clarins, men, den var faktisk god. Jeg vil bestemt anbefale den. Jeg bruger en serum eller dagcreme under. Sommer varme knus, og jeg håber det går bedre hos jer ❤❤

 5. Clarins BB creme med kokosolie under er bare godt. Tak fordi du lærte mig at bruge Clarins BB creme for år tilbage søde Ibbe…❤️
  Kh Berit

 6. Hej….. Ja jeg har hængt fast ved Clarins BB creme medium siden du for ca 5 år siden introducerede den for mig. Den er fantastisk. Jeg har dog også en økologisk foundation/primer fra Normal som er lidt tyndere og lettere som jeg bruger engang imellem…. Nedenunder BB cremen har jeg altid olie, som regel kokosolie, det er super dejligt og BB cremen er nem at smører ud når man som mig har en “gammel” hud …😊
  Tak for dig Ib, du har lært mig meget de sidste mange år og min hud har aldrig været pænere i strukturen udover rynkerne …🤗❤️
  Knus Berit

Leave a Reply

Your email address will not be published.